Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NISSAN QASHQAI: Ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως για το δημοφιλέστερο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας

Η Nissan Motor Co. Ltd., ανακοίνωσε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις του Qashqai ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο παγκοσμίως (με στοιχεία βασισμένα στο τέλος του Ιανουαρίου 2011).

To Qashqai έκανε το ντεμπούτο του στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Μάρτιο του 2007 και ακολούθως την ίδια χρονιά στην Ιαπωνία και στις υπόλοιπες αγορές της Υφηλίου. Χωρίς καμιά εξαίρεση, όλες αυτές οι αγορές εξήραν την ποιότητα και την υψηλή απόδοση του νέου αυτού μοντέλου της Nissan.

Eιδικά για την Ευρώπη, το Qashqai αποτέλεσε...
κάτι το διαφορετικό για την αγορά αυτοκινήτου αποπνέοντας ένα έντονο αλλά συνάμα και διακριτικό στυλ. Με μια εμφάνιση μεταξύ ενός παραδοσιακού hatchback και ενός ακμαίου, υπερυψωμένου SUV, το Qashqai κατάφερε επιτυχώς να συνδυάσει δύο διαφορετικές κατηγορίες και να ικανοποιήσει με αυτό τον τρόπο στο έπακρο, τη φαντασία του αγοραστικού κοινού. Όντας ανανεωμένο από τον Μάρτιο του 2010 με φρέσκο design και βελτιστοποιημένη τόσο την κατανάλωση του καυσίμου όσο και των εκπομπών CO2, συνεχίζει ακάθεκτο την δυναμική πορεία του και παραμένει ο “στυλοβάτης” των μοντέλων της Nissan επί 4 συναπτά έτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει αρκετά βραβεία του ‘Car of the Year' σε πολλές χώρες, όπου μάλιστα αυτή την χρονιά, κατατάχθηκε τρίτο από την Γερμανική –και μεγαλύτερη στην Ευρώπη- λέσχη αυτοκινήτου, την ADAC, λαμβάνοντας το βραβείο Yellow Angel για την ποιότητά του. Μάλιστα αποτελεί το μοναδικό μη ευρωπαϊκής προέλευσης αυτοκίνητο που λαμβάνει αυτή τη διάκριση στην Γερμανία.

Το Nissan Qashqai διατίθεται στην Ελληνική αγορά σε 4 εκδόσεις κινητήρων (βενζινοκινητήρες 1,6 λίτρων με 117 PS, και 2,0 λίτρων με 140 PS, καθώς και πετρελαιοκινητήρες 1,5 λίτρων με 110 PS και 2,0 λίτρων με 150 PS αντίστοιχα) και με εκδόσεις εξοπλισμού που δύναται να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις των υποψήφιων αγοραστών.

Η τιμή του Nissan Qashqai ξεκινά από τις 18.240 € όπου περιλαμβάνεται τόσο το όφελος της «Χρυσής Επιταγής» της Nissan, όσο και αυτό της απόσυρσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...