Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απονομή του Βραβείου Middle East Motor Awards 2010 στη Hyundai για το Sonata


Το μεσαίο σεντάν της Hyundai Motor Company, το ολοκαίνουριο Sonata, απέσπασε το πρώτο βραβείο Middle East Motor Awards 2010 (MEMA), ως το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Το βραβείο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας τελετής της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Sharjah (10th International Motor Show Sharjah) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το βραβείο MEMA απονέμεται από δώδεκα ειδικούς σε θέματα αυτοκινήτων, από εννέα χώρες της Μέσης Ανατολής, οι οποίοι και εκπροσωπούν στο σύνολο τους τις αυτοκινητοβιομηχανίες της Μέσης Ανατολής.

Οι κριτές αξιολόγησαν τα μοντέλα – τα οποία είχαν κυκλοφορήσει τουλάχιστον σε πέντε χώρες της Μέσης Ανατολής εντός της 12μηνης περιόδου – βάσει δέκα κριτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των ...
επιδόσεων, της τεχνολογίας, της πρακτικότητας και της αξίας. Συγκεκριμένα, η κριτική επιτροπή εστίασε στο βαθμό κατά τον οποίο το εκάστοτε αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών σε κάθε περιφέρεια.

Κάθε όχημα υποβλήθηκε σε διεξοδικούς ελέγχους τόσο σε δρόμους όσο και σε πίστες καθώς και σε εκτεταμένες συγκριτικές δοκιμές έναντι ανταγωνιστικών αυτοκινήτων. Το Sonata κατατρόπωσε άλλα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, όπως τα Honda Accord, Nissan Altima και Ford Taurus, χάρη στις ανώτερες επιδόσεις του, στην ασφάλεια και στην άνεση που προσφέρει.

Αυτή η επιτυχία σηματοδοτεί τα βραβεία για το 1ο αυτοκίνητο της χρονιάς, που απονέμει ο κλάδος του αυτοκινήτου της Μέσης Ανατολής.

Από τις αρχές της χρονιάς, το Sonata εξασφαλίζει σταθερά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση στη Μέση Ανατολή. Το Sonata απέσπασε τη διάκριση του Αυτοκινήτου της Χρονιάς από τα περιοδικά Sports Auto και Gulf Auto, που έχουν έδρα στη Σαουδική Αραβία, το Μάιο και Ιούνιο αντιστοίχως. Τον Ιούλιο, το Sonata και το Tucson έλαβαν το βραβείο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς από το δημοσίευμα του περιοδικού Auto Sports που εκδίδεται στη Συρία.

Οι πωλήσεις του Sonata αυξήθηκαν κατά 103% εκατό από τον Ιανουάριο έως το Σεπτέμβριο 2010 σε δεκαεπτά χώρες της Μέσης Ανατολής, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009. Η Hyundai Motor σκοπεύει να διατηρήσει αυτή την ώθηση, που έδωσαν οι πωλήσεις, εξακολουθώντας να ακούει προσεκτικά τους πελάτες της και αποστέλλοντας ταχύτατα ειδικούς σε θέματα ποιότητας στην εν λόγω περιφέρεια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...