Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H SEAT προσλαμβάνει 700 εργαζόμενους για την παραγωγή του Audi Q3 στο εργοστάσιό της στο Martorell

Οι εγκαταστάσεις της ισπανικής φίρμας στο Martorell.

  •  Η SEAT και η Καταλανική κυβέρνηση προχωρούν στην εκπαίδευση 1.200 ανέργων
  •  Σταδιακή ενσωμάτωση τους στο εργοστάσιο της SEAT, από την άνοιξη
  • Ένα έργο που εγγυάται 1.500 θέσεις εργασίας στη SEAT
Η SEAT και το τμήμα Επιχειρήσεων και Απασχόλησης της Καταλανικής Κυβέρνησης,...
υπέγραψαν μεταξύ τους συμφωνία για την εκπαίδευση προσωπικού με σκοπό την παραγωγή του νέου Audi Q3 στο Martorell. Η συμφωνία προβλέπει την κατάρτιση 1.200 ατόμων που σήμερα είναι άνεργοι καθώς και την σταδιακή πρόσληψη τουλάχιστον 700 εργαζομένων ώστε να ενσωματωθούν στο προσωπικό της εταιρείας την ερχόμενη άνοιξη. Η SEAT σχεδιάζει επίσης μελλοντικά τη δυνατότητα πρόσληψης περισσότερων εκπαιδευόμενων που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα κατάρτισης, ανάλογα με τις ανάγκες παραγωγής της εταιρείας.

Η συμφωνία υπεγράφει από τον F. Xavier Mena (Υπουργός της Καταλανικής Κυβέρνησης για τις Επιχειρήσεις και την Απασχόληση) και τον Josef Schelschshorn (Αντιπρόεδρος της SEAT για το Ανθρώπινο Δυναμικό) στο Κέντρο Εκπαίδευσης της εταιρείας στη Zona Franca στη Βαρκελώνη, όπου θα διεξαχθεί ένα μέρος των μαθημάτων.

Ο Josef Schelchshorn υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους ότι αυτό το σημαντικό πρόγραμμα "εγγυάται 1.500 θέσεις εργασίας εκ των οποίων οι 700 είναι καινούργιες" και τόνισε τη σημασία του "για τους νέους που αναζητούν απασχόληση" αφού "η SEAT τους προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν περισσότερα προσόντα καθώς και την προοπτική μιας θέσης εργασίας σε αυτήν, επί της βάσης μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας".

Ο Υπουργός F. Xavier Mena πιστεύει πως η συμφωνία "φέρνει κοντά δύο από τις θεμελιώδεις αρχές της Καταλανικής Κυβέρνησης - τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την απασχόληση των ατόμων μέσω της κατάρτισης και των δεξιοτήτων. Η εκπαίδευση είναι σημαντική προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και της οικονομίας μας και είναι ζωτικής σημασίας". O Υπουργός ευχαρίστησε επίσης την SEAT και τον όμιλο Volkswagen για άλλη μια φορά για "τη δέσμευση τους στην Καταλονία με την παραγωγή του Audi Q3 στο Martorell" και εξέφρασε την ευχή του το πρόγραμμα να στεφθεί με επιτυχία.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν μια δίμηνη περίοδο θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης καθώς και 176 ώρες αποκλειστικά αφοσιωμένες στην παραγωγή του Q3. Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε στις 16/3 και θα ολοκληρωθεί σε 2 εβδομάδες. Οι υποψήφιοι που θα περάσουν επιτυχώς τα αρχικά tests και την διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η SEAT σήμερα απασχολεί 13.000 εργαζομένους στις 3 παραγωγικές της μονάδες στην Zona Franca της Βαρκελώνης, στο El Prat de LLobregat και στο Martorell όπου παράγονται τα Ibiza & Leon ενώ μια τέταρτη μονάδα του Volkswagen Group στην Palmela της Πορτογαλίας προμηθεύει το Alhambra.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...