Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Fiat χορηγός της εκδήλωσης: "Αριστεία: Έλληνες, Πρότυπα για τη Νέα Γενιά"

Η Fiat Group Automobiles Hellas ήταν ο μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης «Αριστεία: Έλληνες, Πρότυπα για τη Νέα Γενιά» που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Κινητικότητα των Νέων στην Έρευνα και την Τεχνολογία. Πρόκειται για μία κορυφαία εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011, στις 19.30 μ.μ, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής τιμήθηκαν 12...
επιφανείς Έλληνες για τη διάκριση και τη σηµαντική προσφορά τους στους τοµείς της επιστήµης, του πολιτισµού, της κοινωνικής προσφοράς και του αθλητισμού,οι οποίοι αποτελούν πρότυπα για τη νέα γενιά. Μέσα από αυτή τη διοργάνωση επιδιώκεται η προβολή και η ανάδειξη της άλλης Ελλάδας, της Ελλάδας της προόδου, της δηµιουργίας, της καταξίωσης, της αριστείας, μιας Ελλάδας που µπορεί να αποτελέσει παράδειγµα για τον υπόλοιπο κόσµο και σηµαντική πρωταγωνίστρια των διεθνών εξελίξεων.

Με την προβολή Ελλήνων πρωτοπόρων, καταξιωµένων στους τοµείς τους και µε διεθνή εµβέλεια η εκδήλωση αυτή, φιλοδοξεί να καλλιεργήσει και να προβάλει στους νέους τα σωστά πρότυπα, δείχνοντάς τους ότι η εικόνα των αρνητικών προτύπων που προβάλλεται τη σύγχρονη εποχή δεν είναι η µόνη όψη της ελληνικής πραγματικότητας.

Στον τομέα της επιστήμης τιμήθηκαν οι ακαδημαϊκοί Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης, καθηγητής του Texas University και Ιωάννης Ηλιόπουλος, καθηγητής του Ecole Normale Superieure, και ο αστρονόμος Διονύσης Σιμόπουλος, Διευθυντής του Ευγενίδιου Πλανηταρίου Αθηνών.

Για την προσφορά τους στον πολιτισμό τιμήθηκαν ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Σμαραγδής και ο Γιώργος Νταλάρας. Στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς τιμήθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco και η Μαρί Κυριακού, Συγγραφέας και Παρουσιάστρια της εκπομπής «Με Αγάπη».

Τέλος, στον τομέα του αθλητισμού τιμήθηκαν οι ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου και ο Νίκος Γκάλης.

Ιδιαίτερης σηµασίας ήταν η παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων της επιστήµης του πολιτισµού και των τεχνών, επιφανείς επιχειρηματίες και σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου, οι οποίοι µε την παρουσία τους έδωσαν ιδιαίτερο κύρος στην όλη εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κος Enrico Atanasio, Δ/νων Σύμβουλος της Fiat Group Automobiles Hellas, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η βαρύτητα ενός προτύπου σήμερα, είναι σπουδαιότερη από ποτέ. Σε μία εποχή όπου τα παραδείγματα προς μίμηση λιγοστεύουν, η δίψα των νέων για να τα ανακαλύψει, γιγαντώνεται. Για το λόγο αυτό σήμερα αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι εδώ, μεταξύ των σύγχρονων (αυθεντικών) προτύπων της ελληνικής νεολαίας, σε μία τελετή που σκοπό έχει να εμφυσήσει στους νέους ελπίδα, έμπνευση και πάθος για ένα καλύτερο μέλλον.

Για μας στη Fiat o σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας σε όλα τα επιχειρησιακά επίπεδα. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, και το 2010, η Fiat διακρίθηκε ως ο Ευρωπαίος κατασκευαστής με το χαμηλότερο μέσο όρο εκπομπών ρύπων (CO2) στα πωληθέντα επιβατικά μοντέλα. Στρατηγική επιλογή για τον όμιλο Fiat αποτελεί η μείωση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιπτώσεων του αυτοκινήτου καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του έχοντας ως γνώμονα τις αρχές της αειφόρου κινητικότητας (sustainable mobility)».
[FIAT]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...