Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DUCATI: Multistrada 1200 S Pikes Peak Special Edition


Πάνε περίπου εκατό χρόνια από την πρώτη ανάβαση στο Pikes peak, μια κορυφή των Rocky Mountains στο Colorado των ΗΠΑ. Μια ανάβαση που ξεκινάει από τα 2,862 μέτρα και καταλήγει στα σύννεφα των 4,300 μέτρων!

Η Ducati πέρυσι συμμετείχε με τη νέα Multistrada 1200 S και οδηγό τον Greg Tracy. Απλά έκανε τον καλύτερο χρόνο. Έτσι, θέλοντας να γιορτάσει τη νίκη του Greg, παρουσιάζει ...
μια Multistrada σε περιορισμένη έκδοση με κωδικό Multistrada 1200 S Pikes Peak Special Edition.

Μια έκδοση που υπογραμμίζει την αγωνιστική κληρονομιά που υπάρχει βαθιά χαραγμένη σε κάθε Ducati αλλά και γιορτάζει την μεγάλη εμπορική της επιτυχία που οφείλεται στην πρωτοποριακή της σύλληψη ως πολυχρηστική μοτοσυκλέτα.

Η Pikes Peak S.E. έχει σαν βάση την έκδοση MTS 1200S Sport και είναι βαμμένη στα χρώματα της Ducati Corse με τελικό εξάτμισης Carbon της Termignoni που καλύπτει τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ζελατίνα – number plate επίσης από Carbon.

Θα διαθέτει άλλες σέλλες αναβάτη – συνεπιβάτη με τη χαρακτηριστική κόκκινη ραφή, μπροστινό φτερό Carbon, μαύρη βαφή για την ποδιά του κινητήρα αλλά και τις βάσεις των μαρσπιέ του συνεπιβάτη, κόκκινη ρίγα στους τροχούς αλλά και για πρώτη φορά, κόκκινο πλαίσιο.

Μαζί με την παρουσίαση της εκπληκτικής Multistrada 1200 S Pikes Peak Special Edition η Ducati ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή ανάβαση και για το 2011 με οδηγούς τον Greg Tracy και τον Alexander Smith υπερασπιζόμενη τον τίτλο της και για αυτήν τη χρονιά.

Όπλο τους το εκπληκτικό Multistrada 1200 S.

Η έκδοση Pikes Peak είναι περιορισμένη και θα διατίθεται κατόπιν παραγγελίας. Η τιμή της είναι €23,900 και οι παραδόσεις ξεκινούν το Μάϊο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...