Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Dacia Duster στον Διεθνή Αγώνα Ανάβασης Pikes Peak ως μια νέα πρόκληση!

Μια συναρπαστική νέα πρόκληση περιμένει τη Dacia της Renault Groupe με τη μορφή του αγώνα ανάβασης Pikes Peak International Hill Climb. Παραμένοντας πιστή στο χαρακτήρα της, η Dacia, μια εταιρεία γνωστή για τη σχέση ποιότητας – τιμής που προσφέρει μέσω των προϊόντων της, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον πιο απαιτητικό αγώνα ανάβασης στην πολιτεία του Colorado (ΗΠΑ).

Η Dacia θα βασιστεί στην εμπειρία που έχει συγκεντρώσει στα πρωταθλήματα αγώνων πάγου ...
Trophée Andros στη Γαλλία (που της απέφεραν δύο συνεχόμενους τίτλους στη δεύτερη θέση σε συνεργασία με τον 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 Alain Prost) και θα συμμετάσχει στον θρυλικό αμερικανικό αγώνα με μια ειδική έκδοση του Duster. Το αυτοκίνητο θα ετοιμαστεί από την Renault Sport Technologies.

ΕΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ DACIA
Έχοντας κατακτήσει δυο συνεχόμενους τίτλους στη 2η θέση με το Duster Glace στο Trophée Andros, οι φιλοδοξίες της Dacia μεγαλώνουν σταθερά καθώς συνεχίζει να επεκτείνεται διεθνώς χάρη στις αρχές που ενέπνευσαν την επιτυχία της, δηλαδή την διάθεση ποιοτικών, αξιόπιστων οχημάτων σε προσιτές τιμές.

Η τελευταία πρόκληση στην οποία αποφάσισε να ανταποκριθεί η Dacia είναι ο πιο διάσημος αγώνας ανάβασης παγκοσμίως, το Pikes Peak. Φέτος ο αγώνας θα λάβει χώρα στην πολιτεία του Colorado (ΗΠΑ) στις 26 Ιουνίου.

Ερχόμενη σε αντίθεση με το διάσημο ρητό του βαρώνου Pierre de Coubertin, η Dacia “δεν” πιστεύει ότι το σημαντικότερο είναι απλά η συμμετοχή και έχει εξασφαλίσει τις οδηγικές υπηρεσίες του 3 φορές νικητή του Trophée Andros και πρωταγωνιστή των αγώνων πάγου Jean-Philippe Dayraut. Σε συνεργασία με την επιχείρηση του Jean-Philippe "VIP Challenge", οι Renault Sport Technologies και Tork Engineering εργάζονται πάνω σε ένα Dacia Duster 850 ίππων που σχεδιάστηκε ειδικά ώστε να πληροί τους τεχνικούς κανονισμούς που διέπουν τον αγώνα ανάβασης Pikes Peak και να ανταπεξέλθει στις κουραστικές απαιτήσεις του ίδιου του "αγώνα ως τα σύννεφα".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...