Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BMW: Συνεισφορά διάσωσης και αλληλεγγύης για την Ιαπωνία

Με αφορμή τις ολέθριες συνέπειες του σεισμού και του επακόλουθου τσουνάμι στην Ιαπωνία, το BMW Group επιθυμεί να εκφράσει την αλληλεγγύη του προς τα θύματα της καταστροφής και δεσμεύεται να προσφέρει βοήθεια ύψους 1 εκατομμυρίου Ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας δήλωσε συγκλονισμένο από την τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία. «Είμαστε ...
βαθύτατα συγκινημένοι από τις τρομερές δοκιμασίες τις οποίες υφίστανται οι πληγείσες περιοχές» δήλωσε ο Dr. Norbert Reithofer, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG. «Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών, οι σκέψεις και η συμπάθειά μας είναι στον Ιαπωνικό λαό».

Η χρηματική προσφορά θα κατανεμηθεί ισόποσα στον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Save the Children” και τον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό. Τα ποσά προορίζονται για την αποκατάσταση τραυματισμένων παιδιών, για βοήθεια έκτακτης ανάγκης, καθώς και έργα ανοικοδόμησης. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι του BMW Group μπορούν να εκφράσουν τα αισθήματα αλληλεγγύης τους προς τα θύματα της καταστροφής, συμβάλλοντας έτσι και στις δύο αυτές εκστρατείες.

Τη Δευτέρα, το BMW Group προσέφερε τους Γερμανούς εργαζόμενους στην Ιαπωνία, καθώς και στις οικογένειές τους, την ευκαιρία να επιστρέψουν στην Ιαπωνία. Οι περίπου 800 ντόπιοι Ιάπωνες εργαζόμενοι έχουν την υποστήριξη της εταιρίας. Το BMW Group δραστηριοποιείται στην Ιαπωνική αγορά για περίπου 30 χρόνια. Η Εταιρία Εθνικών Πωλήσεων έχει την έδρα της στην Ευρύτερη Περιοχή του Τόκιο.
[BMW]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...