Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η BMW X3 κατέκτησε τον τίτλο “Four-Wheel Drive Car of the Year 2011”



Κάνοντας ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στις διεθνείς αυτοκινητιστικές αγορές, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η νέα BMW X3 έλαμψε στην κατηγορία της. Ο τίτλος “Four-Wheel Drive Car of the Year 2011” από το περιοδικό “Auto Bild Allrad” επιβεβαιώνει την υψηλή δημοτικότητα του νέου μοντέλου. Η επιτυχία στην έρευνα αναγνωστών του μεγαλύτερου σε κυκλοφορία Ευρωπαϊκού εντύπου για τετρακίνητα οχήματα είναι ήδη ο δεύτερος φετινός τίτλος για την BMW X3. Πριν από μερικές εβδομάδες, οι αναγνώστες του περιοδικού “Off Road” την ανέδειξαν σε ...
Off-road Vehicle of the Year 2011”. Με αυτή τη διπλή επιτυχία, η νέα BMW X3 ακολουθεί τα σταθερά τα βήματα της προκατόχου της, η οποία το 2006 και 2007, κατάφερε να διασφαλίσει την ψήφο των αναγνωστών και των δύο περιοδικών επί δύο συνεχείς χρονιές.

Για ενδέκατη φορά, οι αναγνώστες του “Auto Bild Allrad” κλήθηκαν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους από τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στη Γερμανική αγορά. Τα υποψήφια τετρακίνητα μοντέλα ήταν πάνω από 130 σε εννέα κατηγορίες. Η νέα BMW X3 γρήγορα διασφάλισε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Off-road vehicles & SUVs από 25.000 – 40.000 Euros”. Το βραβείο “Four-Wheel Drive Car of the Year 2011” απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια εορταστικής τελετής στη Φρανκφούρτη.

Συνδυάζοντας γοητευτική εμφάνιση, σπορτίφ στυλ και απόδοση με χώρο αποσκευών απαράμιλλο σε διαστάσεις και μεταβλητότητα από τον ανταγωνισμό, η BMW X3, που πωλείται στη Γερμανία από το Νοέμβριο του 2010, θέτει και πάλι πρότυπα οδηγικής απόλαυσης, ευελιξίας και ανώτερης ποιότητας. Συγκρινόμενη με το προηγούμενο μοντέλο το οποίο καθιέρωσε την έννοια του Sports Activity Vehicle σ’ αυτή την κατηγορία, διαθέτει αισθητά αυξημένο χώρο, ακόμα πιο αποδοτικούς κινητήρες, βέλτιστη οδηγική άνεση και ποικίλο καινοτόμο εξοπλισμό. Η νέα BMW X3 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και άνεση στο ταξίδι για όλους τους επιβαίνοντες. Με χώρο αποσκευών 550-λίτρων που μπορεί να αυξηθεί στα 1.600 λίτρα, και διαιρούμενα/αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα (40:20:40), οι μεταφορικές δυνατότητες του οχήματος γίνονται νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Την άνοιξη του 2011, η γκάμα κινητήρων της νέας BMW X3 θα περιλαμβάνει δύο βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες από 135 kW/184 bhp μέχρι 225 kW/306 bhp. Ανάλογα με την έκδοση του κινητήρα, η νέα BMW X3 προσφέρεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο στάνταρ ή προαιρετικά. Το μοναδικό, ευφυές σύστημα τετρακίνησης xDrive είναι πιο προηγμένο από ποτέ. Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη κατανομή ισχύος διασφαλίζει κορυφαία ελκτική πρόσφυση και μέγιστη ευστάθεια σε ολισθηρούς δρόμους, αλλά και ανώτερη δυναμική συμπεριφορά προάγοντας την έννοια της οδηγικής απόλαυσης BMW. Επιπλέον, η νέα BMW X3 βρίσκεται πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό, χάρη στον πλούσιο καινοτόμο εξοπλισμό της, τα συστήματα υποστήριξης οδηγού και τις υπηρεσίες mobility του BMW ConnectedDrive. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η νέα BMW X3 είναι το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία, με Head-Up Display και δυνατότητα πρόσβασης στο Internet μέσα στο αυτοκίνητο.
[BMW]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...