Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Yamada-Denki Co. Ltd. ξεκινά Δοκιμαστικές Πωλήσεις του i-MiEV της Mitsubishi Motors Corporation

Η Πρώτη Συνεργασία στην Ιαπωνία μεταξύ Αυτοκινητοβιομηχανίας και Εταιρίας Λιανικής Πώλησης Ηλεκτρονικών Ειδών για Πωλήσεις Ηλεκτρικών Οχημάτων

Η Yamada-Denki Co., Ltd. (Yamada Denki) και η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για την έναρξη δοκιμαστικών πωλήσεων του ηλεκτρικού οχήματος i-MiEV (EV) στα καταστήματα λιανικής της Yamada Denki. Οι πωλήσεις*1 ξεκινούν άμεσα σε 17 καταστήματα σε διάφορες επαρχίες (μεταξύ άλλων Tokyo, Kanagawa και Saitama).

Η Yamada Denki, στο πλαίσιο της εταιρικής φιλοσοφίας της "smart house business," θα τοποθετήσει ...
πωλητές εξειδικευμένους στα EV επιπλέον του μόνιμου προσωπικού των 17 καταστημάτων της, που ήδη παρακολουθούν ένα πρόγραμμα πωλήσεων οχημάτων με στόχο την επιτάχυνση των πωλήσεων. Πέραν αυτού, η Yamada-Denki θα αναλάβει πρωτοβουλίες στον των τομέα δημοσίων σχέσεων, όπως η ίδρυση ενός εκθεσιακού χώρου για το i-MiEV στο κατάστημα Techland Yokohama Izumi, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε πελάτες όπως εγκαταστάσεις συστημάτων ηλιακής ενέργειας σε σταθμούς φόρτισης και διοργανώνοντας παράλληλα εκδηλώσεις όπως test drive.

Η ιδέα για το όλο πρόγραμμα ξεκίνησε από το E-Kizuna Project*2 που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Απρίλιο στη Saitama City*3 όπου και οι δύο εταιρίες παρακολούθησαν το “1ο Ε-KizunaForum” στη Saitama. Στο Forum, η MMC συζήτησε με την Yamada Denki την προοπτική πωλήσεων EV σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, με τις δύο εταιρίες να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η προώθηση και εξάπλωση της δημοτικότητας των EV θα παίξει σημαντικό ρόλο για μία κοινωνία με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα.

Η Yamada-Denki ενεργοποιείται σε θέματα περιβάλλοντος και στο πλαίσιο της εταιρικής κουλτούρας της "smart-house business," έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό και τις πωλήσεις οικολογικών προϊόντων που εξοικονομούν ενέργεια και είναι φιλικά προς το περιβάλλον όπως οι ηλιακές γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, το EcoCute και οικιακά συστήματα τροφοδοτούμενα κατά 100% από ηλεκτρική ενέργεια. Στο μέλλον, τα EV θα μπορούν να λειτουργούν σαν πηγές ενέργειας και προβλέπεται ότι τα EV θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αποδοτική ηλεκτρική διανομή και χρήση στα νοικοκυριά. Ξεκινώντας τις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων η Yamada Denki προάγει ενεργά τις ολοκληρωμένες λύσεις σύμφωνα με την αρχή του "smart house business."

Η MMC παρουσίασε το i-MiEV στην Ιαπωνία τον Ιούλιο του 2009, ξεκίνησε μεμονωμένες πωλήσεις από τον Απρίλιο και έχει πουλήσει περίπου 3.000 μονάδες μέχρι τώρα στην Ιαπωνία. Για τη διάδοση των EV που αποτελούν μία αντισυμβατική κατηγορία αυτοκινήτων, είναι απαραίτητη η εφαρμογή αντισυμβατικών νέων πρωτοβουλιών πέραν των ορίων της βιομηχανίας. Προχωρώντας στο μέλλον η συνεργασία με εταιρίες πώλησης ηλεκτρονικών ειδών, που θα μπορούν να προσφέρουν ιδέες για νέους τρόπους χρήσης των EV σε πραγματικές συνθήκες, θα αποκτήσει βαθύτερη σημασία.

*1 Η Yamada-Denki Co. Ltd και η Kanto Mitsubishi Motors Sales Co. Ltd. υπέγραψαν μία Βασική Σύμβαση Marketing για προμήθεια EV

*2 Πρόγραμμα Διάδοσης EV στη Saitama City

*3 Μία επιτροπή που διοργανώθηκε από την Saitama City στις 26 Απριλίου, 2010 για να μπορούν τα ενδιαφερόμενα μέρη (εθνική κυβέρνηση, οι επικεφαλής 10 κορυφαίων εταιριών και 20 δημοτικοί φορείς) να ανταλλάσουν πληροφορίες και απόψεις σχετικά με τη δημιουργία μιας κοινωνίας με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα όπου όλοι θα μπορούν να ταξιδεύουν με ασφάλεια και άνεση σε ένα EV.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...