Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

OPEL: ‘Αγκαλιάστε τη Ζωή’ με το νέο Opel Meriva - Διαγωνισμός με δώρο ένα αυτοκίνητο Opel!

  • Η Opel με τον ‘Λάμψη FM’ στο ‘The Mall, Athens’
  • Έργα ζωγραφικής και φωτογραφήσεις στην αγκαλιά των ‘FlexDoors’
 Ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου ο Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός που διοργανώνει ο πολύ δημοφιλής ραδιοφωνικός σταθμός ‘Λάμψη FM’ σε συνεργασία με το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Ελλάδας, ‘The Mall, Athens’. Η Opel συμμετέχει στο διαγωνισμό με ποικίλες εκδηλώσεις που προάγουν την προβολή του νέου Opel Meriva.

Το εορταστικό Meriva υποδέχεται τους επισκέπτες στο πιο κεντρικό σημείο του εμπορικού κέντρου, δίπλα στο επιβλητικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, από...
1/12 έως 9/01. Το όλο σκηνικό, θυμίζει ζεστή, σπιτική ατμόσφαιρα και έχει μεγάλη απήχηση, καθώς μεγάλοι και παιδιά σπεύδουν στη ζεστή αγκαλιά του Opel Meriva, συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε διάφορες εκδηλώσεις.

Οι λιλιπούτιοι επισκέπτες κάθονται σε τραπεζάκια και ζωγραφίζουν σκίτσα του Opel Meriva με Χριστουγεννιάτικο φόντο, την ώρα που οι γονείς τους περιεργάζονται το αυτοκίνητο. Ακολουθεί φωτογράφηση στην αγκαλιά ενός μεγάλου αρκούδου, ανάμεσα από τις ανοιχτές πόρτες του Meriva, ενώ η φωτογραφία εκτυπώνεται άμεσα και προσφέρεται σαν αναμνηστικό δώρο. Με τον τρόπο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο μοντέλο, να πάρουν διαφημιστικό υλικό ακόμα και να δώσουν τα στοιχεία τους μέσω υπερσύγχρονης τεχνολογίας iPad.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού, η Opel θα βραβεύσει το δεύτερο νικητή με ένα Opel Meriva Cosmo 1,4 Turbo, 120hp, σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου, σε ζωντανή σύνδεση του ‘Λάμψη FM’. Τα φετινά Χριστούγεννα, το Νέο Opel Meriva λάμπει με την παρουσία του στο ‘The Mall, Athens’ και στον ‘Λάμψη FM’.
[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...