Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ MEGANE RENAULT SPORT ΟΧΗΜΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (GENDARMERIE NATIONALE)


Το διαγωνισμό της Γαλλικής Αστυνομίας (Gendarmerie Nationale) για την αντικατάσταση των οχημάτων ταχείας επέμβασης, κέρδισε πριν μερικές βδομάδες η Renault. Τα πρώτα από τα 70 συνολικά Mégane R.S. θα ξεκινήσουν να παραδίδονται στην Αστυνομία από τα τέλη του 2010.

Η απόλυτη οδική συμπεριφορά, ειδικά στις υψηλές ταχύτητες, οι τροχοί των 18 ιντσών και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για καλύτερο πέρασμα της δύναμης στο δρόμο, οδήγησαν την Αστυνομία στην επιλογή της έκδοσης...
Chassis Cup”. Καθοριστικό ρόλο στην παραπάνω επιλογή έπαιξαν και τα τεράστια φρένα που καθιστούν ακόμα πιο ασφαλή την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες. Οι προδιαγραφές του κινητήρα ικανοποιούν από άποψη επιτάχυνσης και τελικής ταχύτητας, όλες τις ειδικές απαιτήσεις, καθιστώντας το αυτοκίνητο την ιδανική επιλογή για το έργο της Αστυνομίας.

Για την εγκατάσταση του ειδικού εξοπλισμού στα οχήματα, επιλέχθηκε ο πιστοποιημένος από τη Renault οίκος Durisotti.

Το Mégane R.S. έρχεται να προστεθεί στο στόλο των οχημάτων της Αστυνομίας, συμβάλλοντας ιδανικά στο έργο της. Η Γαλλική Αστυνομία έχει την ευθύνη της διαφύλαξης της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών, καλύπτοντας το 95% της χώρας, με το μεγαλύτερο μέρος αυτού να περιλαμβάνει το σύνολο του τοπικού και εθνικού οδικού δικτύου αυτοκινητοδρόμων. Το νέο απόκτημα της Γαλλικής Αστυνομίας αποτελεί το ιδανικό εργαλείο στα χέρια των αστυνομικών για την αντιμετώπιση αρκετών εγκληματικών ενεργειών όπως είναι οι καταδιώξεις εγκληματιών μετά από ληστείες, καθώς και οι αντίστοιχες των εμπόρων ναρκωτικών (GOFAST).
Η νέα αυτή σύμβαση επιβεβαιώνει την επιτυχία του Mégane Renault Sport, ενισχύοντας παράλληλα τους δεσμούς μεταξύ Αστυνομίας και Renault, ειδικότερα στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Μέλη του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Αστυνομίας (“Sirpa-Gendarmerie”), συμμετέχουν από το 2000 στο πρόγραμμα “Safety for All” της Renault, που απευθύνεται στα παιδιά και στους νέους και έχει σαν στόχο την ανάπτυξη πρωτοβουλιών στον τομέα της οδικής ασφάλειας.
Το νέο αυτό μοντέλο έρχεται να εμπλουτίσει το στόλο των οχημάτων της Αστυνομίας, όπου ήδη η παρουσία της Renault είναι έντονη. Μέσα στο 2010 η Renault πήρε παραγγελία για 900 ακόμα οχήματα (Mégane hatchback, Mégane Estate, Clio, Master και Kangoo).

Η συνεργασία Renault και Αστυνομίας μετράει ήδη πολλά χρόνια, με την πρώτη να έχει εφοδιάσει κατά το παρελθόν την Αστυνομία με διάφορα σπορ μοντέλα της γκάμας της, μεταξύ αυτών και τις Alpine A110 και A310 αλλά και το 2λιτρο Renault 21 turbo.

Το Mégane Renault Sport βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας του στη Γαλλική αγορά, έχοντας μέχρι το Σεπτέμβριο του 2010, εξασφαλίσει μερίδιο αγοράς της τάξης του 44%

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το Mégane Renault Sport ψηφίστηκε από το μεγαλύτερο Βρετανικό περιοδικό “What Car?”, ως το καλύτερο σπορ αυτοκίνητο του 2010.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...