Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Hyundai επέκτεινε τη συμφωνία με FIFA

"Το πολυαναμενόμενο και στην ελληνική αγορά Huyndai ix35 ανήκει στην κατηγορία των SUV"


Ενώ απομένουν μόλις δύο εβδομάδες μέχρι την ανακοίνωση των χωρών που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA World Cup™ τις χρονιές 2018 και 2022, η Hyundai Motor Company επέκτεινε τη συμφωνία που έχει συνάψει με την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τη FIFA, στο πλαίσιο μίας πρωτοφανούς μακροπρόθεσμης δέσμευσης, για τη χορηγία του FIFA World Cup™ τις χρονιές 2018 και 2022 στην κατηγορία Επίσημου Συνεργάτη/Προμηθευτή Αυτοκινήτων.

Αξιοποιώντας την επιτυχημένη...
χορηγική εμπειρία που αποκόμισε από τα τρία προηγούμενα Παγκόσμια Κύπελλα της FIFA, η Hyundai αποφάσισε να ανανεώσει τη συμφωνία συνεργασίας, τέσσερα έτη πριν από την ημερομηνία λήξης της, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αφοσίωση και τη δέσμευση των δύο οργανισμών για κοινές εταιρικές αξίες και κοινά οράματα.

Άλλη μία 8ετής παράταση έως το 2022 θα προσφέρει στην Hyundai τη μοναδική δυνατότητα να εξασφαλίσει χορηγικά δικαιώματα για όλες τις διεξαγωγές της FIFA, αποκλειστικές ευκαιρίες μάρκετινγκ, ευρύτατη προβολή στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και έναν άρρηκτο δεσμό με τις ιδιαίτερες διοργανώσεις και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της FIFA.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...