Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Fiat θα επενδύσει 1,3 δισ. ευρώ για την κατασκευή νέου εργοστασίου στη Βραζιλία

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία Fiat ανακοίνωσε ότι προτίθεται να επενδύσει τρία δισεκατομμύρια ρεάλ, δηλαδή περίπου 1,3 δισ. ευρώ, για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου στη Βραζιλία, που θεωρείται αγορά στρατηγικής σημασίας για τον όμιλο.

Η Fiat ανακοίνωσε συγκεκριμένα ότι «θα επενδύσει 3 δισεκατομμύρια ρεάλ (περίπου 1,3 δισ. ευρώ) για την κατασκευή νέου εργοστασίου στη βιομηχανική ζώνη Πορτουάριο ντι Σουάπε, στην πολιτεία Περναμπούκο», που βρίσκεται στη βορειοανατολική Βραζιλία...

Η νέα επένδυση αποτελεί μέρος ευρύτερου... σχεδίου επενδύσεων του ιταλικού ομίλου στη Βραζιλία, συνολικής αξίας περίπου 4,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης 2011-2014. Τα υπόλοιπα κεφάλαια επενδύονται στην περιοχή Μίνας Γεράις, στη νοτιοανατολική Βραζιλία. Στο νέο εργοστάσιο της Fiat θα παράγονται περίπου 200.000 αυτοκίνητα το χρόνο και θα δημιουργηθούν 3.500 θέσεις εργασίας.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά της Βραζιλίας τα τελευταία εννέα χρόνια. Η κατασκευή του νέου εργοστασίου «αποτελεί για μας ένα πολύ σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής για ενίσχυση της διεθνούς θέσης της Fiat», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλου, Σέρτζιο Μαρτσιόνε.

«Η Βραζιλία, όπου εμείς θέλουμε να επιτύχουμε το 2014 στόχο πωλήσεων άνω του ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων ετησίως, είναι μία στρατηγική ζώνη για την επέκτασή μας», πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής της Fiat.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...