Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Fiat και η Opel υπέγραψαν συμφωνία για το διάδοχο του επαγγελματικού Combo


* Διάδοχος του Opel Combo
* Παραγωγή στο Tofas (Τουρκία)
* Παραγωγή άνω των 250.000 μονάδων θα ξεκινήσει το 2011

Turin/Rüsselsheim. Ο Αυτοκινητιστικός Τομέας του Fiat Group (Fiat Group Automobiles SpA, Turin, Ιταλία) και η Adam Opel GmbH (Rüsselsheim, Γερμανία) υπέγραψαν συμφωνία στο πλαίσιο της οποίας η FIAT θα προμηθεύσει αρκετές εκδόσεις οχημάτων στην Opel από το Δεκέμβριο του 2011.

Πρόκειται για το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το...
ελαφρύ επαγγελματικό Opel Combo, το οποίο φτάνει στο τέλος του κύκλου ζωής του το τέταρτο τρίμηνο του 2011. Τα νέα οχήματα βασίζονται στην πλατφόρμα των μοντέλων Fiat Doblo και θα παράγονται στο εργοστάσιο του Tofas στη Bursa (Τουρκία) όπου κατασκευάζεται το Doblo. Θα πωλούνται από τους Διανομείς Opel & Vauxhall στην Ευρώπη και σε άλλες αγορές εκτός Β. Αμερικής από τον Ιανουάριο του 2012.

Η Opel/Vauxhall θα διατηρήσει το όνομα Combo, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει διάφορες εκδόσεις όπως cargo van, επιβατικά και chassis cab. Η ομάδα σχεδίασης της Opel/Vauxhall από το Rüsselsheim συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη των νέων μοντέλων και συνεργάζεται με το Engineering & Design Group του Fiat Group Automobiles που εδρεύει στο Τορίνο.

Σύμφωνα με το project η Fiat θα προμηθεύσει αρχικά μέχρι 6.000 οχήματα το 2011. Προγραμματίζεται να καλυφθεί η παροχή τουλάχιστον 250.000 μονάδων. Έτσι θα αυξηθεί η συνολική παραγωγή αυτής της πλατφόρμας αυτοκινήτου στο εργοστάσιο του Tofas στα 1,3 εκατομμύρια μονάδες. Το Tofas είναι κοινοπραξία των Fiat Group Automobile και Koc Holding (Τουρκία) και ιδρύθηκε το 1968.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...