Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Μαύρο κουτί» στην υπηρεσία των ασφαλιστικών για τα τροχαία


Η υψηλή τεχνολογία σύμμαχος των ασφαλιστικών εταιριών για την αυτόματη αναφορά τροχαίων ατυχημάτων σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρία διαχείρισης ατυχημάτων Incident Support Group.

Το ISG Sense μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο όχι μόνο για τις ζωές ανθρώπων αλλά και να συμβάλει στην... εξοικονόμηση ενέργειας και χρήματος αφού οι διαχειριστές του μπορεί να ανταποκριθούν ταχέως σε ατύχημα, ενώ από τα στοιχεία που καταγράφει για την κατάσταση του ατυχήματος και μπορεί να βοηθήσει και στον προσδιορισμό των αιτίων της σύγκρουσης.

Το σύστημα, που χρησιμοποιεί αισθητήρες επιπτώσεων, τηλεματική και την τεχνολογία του «μαύρου κουτιού», σε περίπτωση ατυχήματος εντοπίζει και έρχεται απευθείας σε επαφή με το Incident Support Group και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, όπως οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Ο κ. Gareth Wakefield, διευθύνων σύμβουλος της ISG, δήλωσε ότι «το σύστημα αυτό επιτρέπει σε έναν ασφαλιστή να επικοινωνήσει γρήγορα και αποτελεσματικά και ταυτόχρονα μειώνει το κόστος αφού οι ζημιές αποκαθίστανται γρηγορότερα και τα οχήματα επανέρχονται στην κυκλοφορία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...