Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λίγο πριν την έλευση του νέου έτους. Δύο χρόνια autocarnet!

"Οι όμορφες κοπέλες που παρέδωσαν τα βραβεία στους νικητές του πρώτου ουσιαστικά επίσημου πανελλαδικού διαγωνισμού για τα Blogs όπου βρεθήκαμε μετά από ψηφοφορία στις δύο πρώτες θέσεις του τομέα 'Μηχανοκίνηση'"



Τα δύο χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του αγαπημένου σας αυτοκινητιστικού blog είναι γεγονός! με 1.522.000 επισκέψεις φίλων αναγνωστών όπως έδειξε ο μετρητής histats. Ας δούμε μερικά σημεία σταθμούς που ανέδειξαν το blog μας και συμπεριλαμβάνεται πλέον ανάμεσα στα κορυφαία blog-sites με θεματολογία από τον χώρο του αυτοκινήτου στην χώρα μας:

Ξεκινώντας δειλά-δειλά από τον Angel (καμία σχέση με την δημοσιογραφία...) να κάνει το χόμπυ του πραγματικότητα  με την δημιουργία τούτου εδώ του Blog στα πλαίσια του γεγονότος ότι πριν από δύο χρόνια η ενημέρωση στα αυτοκινητιστικά δρώμενα από κάθε είδους ψηφιακό μέσο ενημέρωσης ήταν ελλειπής φτάσαμε στο σημείο δύο χρόνια μετά να κατατασσόμαστε στο Top 30 (Από alexa...αν αφαιρεθούν τα ρομποτάκια από κάποια Blogs η θέση μας είναι πολύ καλύτερη στην πραγματικότητα...) των ελληνικών Blogs ανεξαρτήτως θεματολογίας και στα δύο πρώτα...
αυτοκινητιστικά Blogs από άποψη επισκεψιμότητας με βάση τις μετρήσεις από την έγκυρη μηχανή αναζήτησης και στατιστικών μετρήσεων alexa.com

Βέβαια όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τους ανοδικούς δείκτες των μετρηθέντων μεγεθών σε λίγο καιρό η κατάταξή μας θα είναι ακόμα καλύτερη δεδομένου ότι πλέον τα Posts έχουν ξεπεράσει τα 8.500 και το ενδιαφέρον των φίλων αναγνωστών έμπρακτα μας αναγνωρίζει και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι στις 9 Φλεβάρη του 2010 βραβευτήκαμε στον διαγωνισμό BESTPOSTAWARDS '09 για το καλύτερο post της χρονιάς ανάμεσα σε αρκετές συμμετοχές Ιστολογίων όπου το autocarnet απέσπασε μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών τις δύο πρώτες θέσεις στην κατηγορία "Μηχανοκίνηση"όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα:


Όπως μπορείτε να δείτε πρώτο άρθρο μας που απέσπασε συνολικά 135 ψήφους αναγνωστών ήταν το (προφητικό...):"VW GOLF 1.200cc TSI 105 PS ! ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΑ 1.600cc ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!" και δεύτερο Post στη κατηγορία "Μηχανοκίνηση" αναδείχθηκε και πάλι άρθρο του autocarnet: "ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ;"

Από κει και πέρα όταν η μηχανή αναζήτησης της Google μας βγάζει στα πρώτα αποτελέσματα με την αναζήτηση των λέξεων -κλειδιών "αυτοκίνητο", "autocar", "blog για το αυτοκίνητο" είναι βέβαια η σπουδαιότερη αναγνώριση των κόπων μας και βέβαια ο μόνος πραγματικά έγκυρος τρόπος για να μετρήσεις την δημοφιλία ενός Blog ειδικού περιεχομένου...

Η συνεργασία μας με διαχρονικά sites από τον χώρο των αγγελιών αυτοκινήτου όπως η Χρυσή Ευκαιρία με το καινούριο της site ειδικά για αγγελίες οχημάτων automoto.gr σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μεγάλα ειδησεογραφικά κανάλια ενημέρωσης μας έχουν ενσωματώσει στις μηχανές τους για την αυτόματη δημοσίευση ειδήσεων (RSS) από τον χώρο του αυτοκινήτου και της Μηχανοκίνησης όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:
είναι μερικά ακόμα λιθαράκια / σταθμοί στην εντυπωσιακή διαδικτυακή πορεία του autocarnet μέσα στο 2010, όπως φυσικά και η δυνατότητα δημοσίευσης επιλεγμένων άρθρων μας σε φιλικά προσκείμενα blogs με τα οποία έχουμε άριστη συνεργασία.

Και όλα αυτά τα χρωστάμε σε όλους εσάς και κυρίως στην αγάπη και το ενδιαφέρον που μας δείχνετε. Θα σας ευχαριστήσουμε, λοιπόν, από την καρδιά μας και θα ευχηθούμε για εσάς και τις οικογένειές σας ότι καλύτερο για το νέο έτος που έρχεται!




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...