Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Και φυσικά...μην ξεχνάτε: Παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το Athens Auto Show 2010 στο Μetropolitan Expo

"Το πανέμορφο crossover Nissan Juke είναι ένα από τα εκθέματα του Auto Show 2010..."



Και για να μην ξεχνιόμαστε σε σχέση με το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό event που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια: Mέχρι και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου παρατείνεται η λειτουργία της Έκθεσης Αυτοκινήτου "Athens Auto Show 2010" στο Metropolitan EXPO, δίπλα στο αεροδρόμιο Eλ. Βενιζέλος.

Αφ' ενός μεν οι άσχημες καιρικές συνθήκες του περασμένου Σαββατοκύριακου αφ' ετέρου δε η ανακοίνωση της απόσυρσης με σημαντικές... μειώσεις στα Τέλη Ταξινόμησης αλλά και στον φόρο πολυτελείας ορισμένων μοντέλων αποτέλεσαν την αφορμή για την παράταση τουπολυπόθητου για τους φίλους του αυτοκινήτου Auto Show!

Στο "Auto Show Athens 2010" παρουσιάζονται για πρώτη φορά όλα τα νέα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας όπως π.χ. το νέο Passat που "κλέβει" μέχρι στιγμής την παράσταση στο περίπτερο της Volkswagen, το νέο Nissan Micra, το Nissan Juke, το οικογενειακό μεσαίο Peugeot 508 που αντικαθιστά τα 407 και 607, το νέο Chevrolet Corvette, τα τουρμπάτα Seat Leon και Ibiza TSI 1.2 105PS καθώς και όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες που τη χαρακτηρίζουν. Ανάμεσά τους τα πιο σύγχρονα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς.

8 ευρώ είναι η είσοδος για το κοινό για όσους ενδιαφέρονται να τιμήσουν την Έκθεση με την παρουσία τους. Επίσης το Metropolitan Expo βρίσκεται στο τέρμα της Αττικής Οδού μετά το Ελευθέριος Βενιζέλος και με την σήμανση "Εκθεσιακό Κέντρο" γιατί πολλοί φίλοι επισκέπτες - τουλάχιστον το Σάββατο που μας πέρασε - έστριβαν προς το ΙΚΕΑ και τα λοιπά κοντινά καταστήματα ενώ έπρεπε να οδηγήσουν και άλλο στην Αττική Οδό μέχρι να βρουν την πινακίδα για το "Εκθεσιακό Κέντρο".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...