Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από 10.490 ευρώ ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του νέου Nissan Micra(+PHOTO GALLERY)




























Στο Auto Show Athens 2010 που διενεργείτε αυτές τις ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος παρουσιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά στην χώρα μας το νέο Nissan Micra που εντάσσεται από άποψη διαστάσεων στην κατηγορία των Super mini.


Το ιαπωνικό αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 1.2lt με 3 κυλίνδρους ο οποίος αποδίδει 80PS ενώ από την άνοιξη του 2011 αναμένεται και η πιο δυνατή έκδοση με την υψηλότερη απόδοση των 98 ίππων με την χρήση turbo.

ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ:

Έκδοση Acenta:
Air condition, κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ράδιο-cd με Bluetooth και θύρα Aux, εμπρός υποβραχιόνιο, ESP, ABS με EBA, 6 αερόσακους.

Έκδοση Motiva:
επιπλέον από το Acenta:
ηλεκτρικούς καθρέφτες, κλιματισμό, cruise control, δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος, θήκες πίσω από τα εμπρός καθίσματα, θήκη κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, πίσω κάθισμα αναδιπλούμενο 60-40.

Έκδοση Techna:

επιπλέον από το Motiva:
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, αισθητήρες βροχής, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, αισθητήρες φώτων, trip computer, θύρα USB, σύστημα ελέγχου χώρου παρκαρίσματος.

Αναλυτικά οι τιμές του νέου Micra ανάλογα και με την εξοπλιστική έκδοση έχουν ως εξής:
Nissan Micra 1.2 Motiva: 11.260
Nissan Micra 1.2 CVT Motiva: 12.930
Nissan Micra 1.2 Acenta: 12.290
Nissan Micra 1.2 Acenta Connect: 12.790
Nissan Micra 1.2 Acenta CVT: 13.370
Nissan Micra 1.2 Techna: 13.960

Όλες οι άνωθεν τιμολογούμενες εκδόσεις είναι με τον κινητήρα με τα 80PS ενώ αναμένουμε και την τουρμπάτη έκδοση σε μερικούς μήνες...


Από το Σάββατο που εγκαινιάστηκε η Έκθεση έχουν ξεκινήσει επίσημα οι παραγγελίες ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα αναμενεται να παραδοθούν τον Ιανουάριο.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...