Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Seat Leon Ecomotive 1.6 TDI από 19.990€ και χωρίς τέλη κυκλοφορίας

Πρόκειται για ένα στιβαρό αυτοκίνητο με έναν από τους πιο αποδοτικούς και καινοτόμους κινητήρες της σειράς SEAT που έχει δανειστεί από τον όμιλο VW: τον 105 hp,1.6 Common rail. Με ροπή 250 Nm στις 1500-2500 rpm, το Leon Ecomotive μπορεί να σας ταξιδέψει από 0-100 km σε 11.7 δευτερόλεπτα μόνο – και να διανύσει 100 km με 3.8 λίτρα καυσίμου. 

Ένα καλοσχηματισμένο, κομψότερο Leon με θαυμάσιες επιδόσεις και εκπομπές CO2 μόλις 99 g/km: απόδειξη ότι σπορ χαρακτήρας και οικολογικό πνεύμα μπορούν να συνυπάρχουν. Τέλη κυκλοφορίας δε υπάρχουν αφού ξεπερνάμε το φράγμα των ...
100 gr/Km CO2 σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία ενώ τα 250 νιουτόμετρα ροπής κάνουν το αυτοκίνητο να...πετάει στις προσπεράσεις!

19.990 ευρώ πιστεύουμε ότι είναι μια άριστη τιμή για ένα όμορφο αυτοκίνητο σαν το Leon Ecomotive με την μισή κατανάλωση καυσίμου σε σχέση με ένα συνηθισμένο 1.600άρι ατμοσφαιρικό βενζινοκίνητο και χωρίς να απαιτούνται Τέλη Κυκλοφορίας. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...