Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Opel Meriva κερδίζει το "Χρυσό Τιμόνι 2010". Ο Πρωταθλητής Ευελιξίας θριαμβεύει στη μικρομεσαία κατηγορία

Το Opel Meriva κέρδισε το βραβείο ‘Χρυσό Τιμόνι 2010’, συνεχίζοντας την παράδοση επιτυχιών των αυτοκινήτων Opel σε διεθνούς φήμης διαγωνισμούς. Πέρσι το Astra ήταν το μοντέλο που τιμήθηκε με το ‘Χρυσό Τιμόνι’, ενώ λίγο νωρίτερα το Insignia είχε ανακηρυχτεί ‘Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2009’. Είναι η 14η φορά στην 35ετή ιστορία του θεσμού που η Opel κατακτά το ‘Χρυσό Τιμόνι’.

40 εκατομμύρια αναγνώστες των Auto Bild, Bild am Sonntag και 26 συνεργαζόμενων περιοδικών από όλη την Ευρώπη ψήφισαν και κατέταξαν το Meriva στην πρώτη 20άδα ανάμεσα στα 42 μοντέλα του διαγωνισμού. Στη συνέχεια, το λόγο είχαν οι 40 κριτές οι οποίοι υπέβαλλαν τα υποψήφια μοντέλα σε επίπονες δοκιμασίες στην ειδική πίστα της Pirelli στο Balocco (Ιταλία). Από τα 32 κριτήρια αξιολόγησης το Meriva κέρδισε...
σε περισσότερα από τα μισά. Το Meriva αποδείχθηκε καθαρά το αγαπημένο μοντέλο των κριτών. Τρεις από τις τέσσερις ομάδες (τεχνικοί, συντάκτες και VIP) το κατέταξαν πρώτο. Οι οδηγοί αγώνων του έδωσαν τη δεύτερη θέση. Στην τελική κατάταξη, το Meriva ήταν νικητής και με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο – κυρίως για τους συναδέρφους μας. Είναι μία ακόμα απόδειξη ότι τα αυτοκίνητά μας αξιολογούνται ανάμεσα στα καλύτερα» δήλωσε ο CEO της Opel, Nick Reilly παραλαμβάνοντας το βραβείο κατά τη διάρκεια τελετής στο Axel-Springer Haus στο Βερολίνο.

Μέχρι τώρα, το Meriva έχει κερδίσει τρία διεθνή βραβεία. Το AutoBild Germany του απένειμε ένα βραβείο σχεδίασης. Η Allianz το τίμησε με το Plux X για την τεχνολογία του. Και το Autoweek στην Ολλανδία επιβράβευσε την καινοτομία του Meriva. Επιπλέον, το Meriva είναι ανάμεσα στους τελικούς υποψηφίους για τον τίτλο ‘Αυτοκίνητο της Χρονιάς’.

Και οι πελάτες όμως ανέδειξαν το Meriva νικητή. Περισσότερες από 80.000 παραγγελίες έχουν γίνει μέχρι στιγμής γι’ αυτό το ευέλικτο πολυμορφικό όχημα.
[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...