Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέες τιμές και χρηματοδοτικά από τη Nissan. Από 19.060€ το Nissan Qasqhai και με δέσμευση επιστροφής του Τέλους Ταξινόμησης!

"ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!"

Πολλαπλό κέρδος και εξασφάλιση για κάθε αγοραστή ενός καινούργιου αυτοκινήτου Nissan.

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, αποκλειστικός διανομέας των Nissan στην Ελλάδα, βάζει τέλος στην ανασφάλεια των υποψηφίων αγοραστών αυτοκινήτου υπογράφοντας «Συμβόλαιο Τιμής» μαζί τους. Έτσι διαλύεται κάθε αβεβαιότητα και κάθε σύγχυση που επικρατεί στην αγορά, εξαιτίας της έντονης φημολογίας που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες για την πρόθεση της πολιτείας να θεσπίσει νέους χαμηλότερους συντελεστές στο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης των καινούργιων αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα κάθε πελάτης που θα κλείσει ένα αυτοκίνητο Nissan έως και την...
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, όχι μόνο θα κατοχυρώνει τα ισχύοντα χρηματικά οφέλη από το πρόγραμμα της «Χρυσής Επιταγής» (δηλαδή κέρδος έως και 5.700 €, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει), αλλά και την δέσμευση της εταιρείας πως θα λάβει στο ακέραιο και σε μετρητά κάθε διαφορά που είναι πιθανόν να προκύψει σε περίπτωση που εφαρμοστεί μείωση της φορολογίας των αυτοκινήτων έως το τέλος τους έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτοποριακό πρόγραμμα της Nissan δίνονται σε όλες τις εκθέσεις της εταιρείας, καθώς και πλήρης ενημέρωση για την εξαιρετικά συμφέρουσα δυνατότητα χρηματοδότησης κάθε μοντέλου που ενδιαφέρει το αγοραστικό κοινό.

Το κόστος του Nissan Qasqhai ξεκινά από 19.060€(συμπεριλαμβανομένης και της πρόσφατης έκπτωσης που τρέχει αυτές τις ημέρες), ενώ η τιμή του επταθέσιου Qashqai+2 1.6 ανεβαίνει στα 21.770€.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...