Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Katie Melua Νέα Πρέσβειρα της Μάρκας Opel

* Η Opel χορηγός της Ευρωπαϊκής μουσικής περιοδείας της ερμηνεύτριας την άνοιξη του 2011
* Το ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας Ampera θα συνοδεύσει τη Melua στην Ευρώπη

Η ερμηνεύτρια/στιχουργός Katie Melua, ένα από τα πιο διάσημα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος, είναι η νέα πρέσβειρα της μάρκας Opel. Η συνεργασία μεταξύ ερμηνεύτριας και αυτοκινητοβιομηχανίας ταυτίζεται με την μουσική περιοδεία της πρώτης σε 50 Ευρωπαϊκές πόλεις το 2011. Η συνεργασία ανακοινώθηκε...
εχθές κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκπομπής των AIR STUDIOS του Λονδίνου.

Τα νέα ταλέντα και η εμπλοκή της Opel στη βιομηχανία της μουσικής και της ψυχαγωγίας παίζουν αποφασιστικό ρόλο στη στρατηγική της εταιρίας για την τόνωση της μάρκας και την ενίσχυση της θέσης της στις βασικές αγορές της.

«Δηλώνουμε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Katie Melua, μία αξιόλογη προσωπικότητα και εκπληκτική καλλιτέχνιδα . Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα γίνει ένα από τα πρόσωπα της μάρκας μας στο μέλλον» σχολιάζει ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel. «Οι βασικές αξίες της μάρκας στη στρατηγική μας είναι η καινοτομία, η δυναμική και η συναισθηματική σχεδίαση – καθώς και η αρμόζουσα περιβαλλοντική ευαισθησία και κοινωνική ευθύνη. Έχουμε δεσμευτεί σ’ αυτές τις αξίες και η Katie Melua τις συμβολίζει με πολύ αξιόπιστο και αυθεντικό τρόπο».

Η ερμηνεύτρια δηλώνει το ίδιο ενθουσιασμένη με τη νέα συνεργασία. «Νιώθω πολύ άνετα και δένουμε άριστα μεταξύ μας. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο η Opel αντιμετωπίζει θέματα όπως η περιβαλλοντική προστασία και βιωσιμότητα, εκφράζοντας ταυτόχρονα συναίσθημα και κέφι για ζωή. Χθες είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το Ampera στο Λονδίνο – τρομερή εμπειρία!»

Έχοντας κερδίσει το διεθνή σεβασμό σαν υποστηρικτής περιβαλλοντικών και φιλανθρωπικών δράσεων, η Katie Melua καθιερώθηκε στο χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με ένα μοναδικό, χαρακτηριστικό στυλ. Έχει ήδη κατακτήσει μία εντυπωσιακή συλλογή βραβείων κατά τη διάρκεια της σχετικά μικρής καριέρας της. Μεταξύ αυτών είναι το “Echo” (Πιο Επιτυχημένη Διεθνής Νέα Καλλιτέχνις) και το “DVD Champion“ (Κατηγορία Μουσικών Καλλιτεχνικών Βραβείων), και τα δύο το 2005, το Dutch “Edison Award” 2006 (Καλύτερη Διεθνής Τραγουδίστρια), το World Music Award 2006 (η πιο επιτυχημένη Βρετανίδα ερμηνεύτρια σε όλο τον κόσμο), και το “Golden Camera“ (Καλύτερη Διεθνής Μουσικός) και ένα ακόμα “Echo” (Καλύτερη Διεθνής Καλλιτέχνης Rock/Pop), και τα δύο το 2007.

Γεννημένη στη Γεωργία και τώρα πολίτης της Βρετανίας, η Katie Melua κατέγραψε τις καλύτερες
πωλήσεις σαν Βρετανίδα ερμηνεύτρια το 2005 και 2006. Και τα τέσσερα άλμπουμ της - ’Call Off the Search’, ‘Piece by Piece’, ‘Pictures’ και ‘The House’ το 2010 – έφτασαν στην κορυφή των διεθνών τσαρτ. Η περιοδεία της για την προώθηση του άλμπουμ ‘The House’ θα ξεκινήσει στις 9 Μαρτίου στη Δρέσδη της Γερμανίας και θα ολοκληρωθεί στις 21 Ιουνίου στο Φράιμπουργκ (Γερμανία).
[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...