Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΙΑΣΩΝ ΑΒΕΕ: Η Αμερικάνικη έκδοση του i-MiEV της Mitsubishi Motors κάνει Παγκόσμια Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες

Παγκόσμια πρεμιέρα της Αμερικάνικης έκδοσης του ηλεκτρικού i-MiEV θα πραγματοποιήσει η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) στο LA AUTO SHOW (LAAS) που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Αντζελες από την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, το Outlander Sport compact CUV (RVR στην Ιαπωνία, ASX στην Ευρώπη), που θα πωλείται στη Β. Αμερική από τα τέλη της φετινής χρονιάς καθώς και άλλα βασικά μοντέλα που προορίζονται γι’ αυτή την αγορά θα είναι ανάμεσα στα εκθέματα του LAAS.

Η Αμερικάνικη έκδοση του i-MiEV, συγκριτικά με τα i-MiEV Ιαπωνικών και Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, έχει...
μία βελτιωμένη, διευρυμένη δομή αμαξώματος που εξασφαλίζει άφθονο χώρο για τέσσερις ενήλικες και ικανοποιεί άριστα τις προσδοκίες των Αμερικανών καταναλωτών.

Επιπλέον, οι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες του Αμερικανικού i-MiEV είναι νέοι. Αερόσακοι με αισθητήρα ανίχνευσης συνοδηγού και έλεγχο έντασης διόγκωσης, Tire Pressure Monitoring System (TPMS) και Active Stability Control (ASC) αποτελούν στοιχεία του στάνταρ εξοπλισμού.

Συνδυάζοντας ένα κινητήρα 2L MIVEC*1 με κιβώτιο INVECS*2 III-CVT Sportronic (εξατάχυτο sport-mode CVT) (πεντατάχυτο μηχανικό διατίθεται με μερικές εκδόσεις), το Outlander Sport προσφέρει ανώτερες επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων μέσα από τις διαστάσεις ενός μικρομεσαίου CUV που μπορεί να φιλοξενήσει πέντε άτομα.

Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system

Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System

Βασικές Προδιαγραφές Αμερικάνικης Έκδοσης του i-MiEV (νούμερα σε [ ] δείχνουν τις διαφορές από το Ιαπωνικό μοντέλο)

Μήκος 3680mm [+285mm]

Πλάτος 1585mm [+110mm]

Ύψος 1615mm [+5mm]

Μετατρόχιο (εμπρός/πίσω) 1420mm / 1380mm [+110mm / +110mm]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...