Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Skoda κατακτά το πρωτάθλημα κατασκευαστών στο IRC (Intercontinental Rally Challenge) 2010

* Ιστορική επιτυχία της Skoda Motorsport
* 7 νίκες σε 12 αγώνες για την Fabia S2000
* Οι Hanninen και Markkula με Fabia S2000 κατακτούν το πρωτάθλημα οδηγών.




Λεμεσός 8 Νοεμβρίου 2010. Η Skoda βραβεύεται επισήμως με τον τίτλο κατασκευαστών στο πρωτάθλημα IRC 2010 και παράλληλα βραβεύονται οι Φιλανδοί Juho Hanninen και Mikko Markkula με τον τίτλο του καλύτερου...
πληρώματος του πρωταθλήματος. Αυτή η μοναδική επιτυχία της ομάδας της Skoda ενισχύεται και από την δεύτερη θέση που καταλαμβάνουν οι Jan Kopecky και Petr Stary (της δεύτερης της Skoda Auto) ενώ ο Kris Meek με Peugeot τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ο διευθυντής της Skoda Motorsport Michael Hrabanek παρέλαβε για λογαριασμό της Skoda το έπαθλο του νικητή του διαγωνισμού.

Η εργοστασιακή ομάδα της Skoda συμμετείχε στους 11 από τους συνολικά 12 αγώνες για το πρωτάθλημα IRC με την νέα Fabia S2000 και αναδείχθηκε νικήτρια στις 7 από αυτές. Εκτός όμως από αυτές τις νίκες, οι ιδιωτικές συμμετοχές της Skoda ανέβηκαν στο βάθρο σε 17 άλλους αγώνες. Οι Hanninen και Merkkula κέρδισαν στην Αργεντινή, τη Σαρδηνία, και την Σκωτία. Οι Loix και Miclott στο Βέλγιο, στη Μαδέρα και στην Δημοκρατία της Τσεχίας. Οι Kopecky και Stary στα Κανάρια Νησιά. Ιδιωτικές ομάδες υποστηριζόμενες από αντιπροσώπους της Skoda επίσης σημείωσαν επιτυχίες με σημαντικότερη αυτή της ομάδας Μotorsport της Skoda στην Αγγλία. Οι επιτυχίες της Fabia S2000 για το 2010 χαρακτηρίστηκε από νίκες σε εθνικά πρωταθλήματα όπως αυτά της Γερμανίας (Matthias Kahle), της Αυστρίας (Raimund Baumschlager), της Δημοκρατίας της Τσεχίας (Pavel Valousek), της Ισπανίας (Alberto Hevia), του Λιβάνου (Roger Feghali) και της Σλοβακίας (Jozef Beres).

Συνοψίζοντας την περίοδο που μόλις τελείωσε ο Διευθυντής της Skoda Motorsport Michael Hrabanek δηλώνει:« Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βοήθησαν γι αυτή την ιστορική νίκη της Skoda και μας βοήθησαν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα IRC- τη Διοίκηση της Skoda και τα μέλη της αγωνιστικής ομάδας Skoda Motorsport, τους συναδέλφους μας από το τμήμα της Τεχνολογικής Εξέλιξης καθώς επίσης και τους εξωτερικούς μας συνεργάτες. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εισαγωγείς της Skoda σε όλες τις χώρες όπου η Fabia S2000 έτυχε θετικής αποδοχής και υποστήριξαν σημαντικά τις κοινές μας επιτυχίες με σκοπό την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την περαιτέρω ενίσχυση της εικόνας της Skoda. Η προβολή της Skoda υπήρξε πράγματι πολύ μεγάλη.

Juho Hanninen: «Η ποιότητα του φετινού IRC ήταν πράγματι πολύ υψηλή. Αυτός είναι ο πρώτος μου μεγάλος διεθνής τίτλος και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό. Όλη η ομάδα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια- δεν είχαμε κανένα τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που είναι σημαντική προϋπόθεση για την επιτυχία γιατί για να επιτύχεις ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει πρώτα να καταφέρεις να τερματίσεις. Έχω βελτιώσει αρκετά την οδήγηση μου σε ασφάλτινες διαδρομές και ανυπομονώ να συνεργαστώ και πάλι με τη Skoda Motorsport».

Jan Kopecky: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Skoda που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μέλος της ομάδας με την νέα Fabia S2000. Όλα τα μέλη της ομάδας δουλεύουν σκληρά και αυτή η όλη προσπάθεια συντέλεσε σε αυτή την εκπληκτική επιτυχία για την μάρκα. Να τερματίζεις δεύτερος στο IRC είναι σίγουρα επιτυχία. Ο στόχος μας ήταν φυσικά να κατακτήσουμε τον τίτλο αλλά κάποια λάθη που κάναμε μας απομάκρυναν από τον στόχο. Παρόλα αυτά η σεζόν συνολικά υπήρξε επιτυχημένη και ήδη ανυπομονούμε για την επόμενη».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...