Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Honda Europe βράβευσε τη Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε.


Η Honda Europe (τομέας ανταλλακτικών της Honda Motor Europe) βράβευσε τη Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημο Εισαγωγέα-Διανομέα Αυτοκινήτων Honda στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, για την ανάπτυξη που έχει πετύχει στον τομέα του After-Sales, και ειδικότερα στον τομέα των ανταλλακτικών, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα.

Το βραβείο "Αποτελεσματικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης του Κλάδου Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων" απονεμήθηκε στον... Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της εταιρείας Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. κ. Ιωάννη Δ. Σαρακάκη από τον Parts Unit Manager της Honda Europe NV κ. James Goodlife.

O κ. Ιωάννης Δ. Σαρακάκης αμέσως μετά τη βράβευση δήλωσε: "είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς το βραβείο αυτό, καθώς αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών που έχουν στόχο τον ενθουσιασμό των πελατών μας κυρίως μετά την πώληση του αυτοκινήτου. Γι' αυτό το λόγο αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου στον τομέα των ανταλλακτικών και εξυπηρέτησης μετά την πώληση, οι οποίοι έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και συμβάλουν έτσι έμπρακτα στη βελτίωση της εικόνας του Ομίλου μας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Στον τομέα του after-sales και ειδικότερα στον τομέα των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, έχουμε προχωρήσει στη χρήση σύγχρονων και εξειδικευμένων συστημάτων πληροφορικής, στην ανάπτυξη και εφαρμογή νέων διαδικασιών στον τρόπο οργάνωσης και διαχείρισης του κλάδου των ανταλλακτικών, αλλά και στην είσοδο νέων προϊόντων. Οι ενέργειες αυτές έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας μετά την πώληση του αυτοκινήτου.

Πιστεύουμε ότι αυτή η παγκόσμια επιβράβευση ανάμεσα σε όλους τους ανεξάρτητους εισαγωγείς-διανομείς αυτοκινήτων Honda θα λειτουργήσει καταλυτικά για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας."


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...