Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα Good Design Awards 2010 τιμούν τα προϊόντα της Honda


Τα προϊόντα Honda έχουν τιμηθεί με πολυάριθμες διακρίσεις στο πρόγραμμα Good Design Awards: ανάμεσα στα βραβευμένα μοντέλα είναι το σπορ υβριδικό Honda CR-Z το οποίο πήρε ένα Good Design Award Best 15. Το CR-Z επιλέχθηκε για την πρωτοτυπία του και θα παρουσιαστεί στο κοινό σε τελετή για την ανάδειξη του νικητή του Grand Award στις 10 Νοεμβρίου.

Τα Good Design Awards αποδεικνύουν ότι η σχεδίαση δίνει νέες απαντήσεις/λύσεις σε ποικίλους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και προβάλλει τις τάσεις ενός μελλοντικού lifestyle στο κοινό, τη βιομηχανία και την κοινωνία γενικά.

Οι κριτές περιέγραψαν την υποδειγματική αεροδυναμική της...
οροφής και τη ροή από το εμπρός τμήμα προς τα πλαϊνά και πίσω πάνελ σαν μία αριστοτεχνική σχεδίαση με άψογο φινίρισμα που πρόκειται να αποτελέσει νέο σημείο αναφοράς στη «γοητεία των αυτοκινήτων». Με γνώμονα αυτό, το αυτοκίνητο τιμήθηκε με το Best 15 Good Design Award.

Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που ένα προϊόν της Honda κερδίζει το Good Design Award Best 15: προϊόντα που έχουν ήδη βραβευτεί είναι το Monpal ML200 4 wheel scooter, το HondaJet, το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου FCX Clarity και το Insight hybrid.

Το Good Design Grand Award θα απονεμηθεί στην πιο αξιόλογη από τις 15 καλύτερες συμμετοχές (‘Best 15’) στις 10 Νοεμβρίου και μάλιστα θα δοθεί από τον ίδιο τον Ιάπωνα Πρωθυπουργό, Kan Naoto.

Φέτος, η Honda τιμήθηκε επίσης με Good Design Awards για τα εξής προϊόντα της:

Μοτοσικλέτες

• VFR1200F – Σπορ μοτοσικλέτα τουρισμού

• VT1300CX - Μοτοσικλέτα cruiser

• PCX – Μοντέρνο μεσαίο scooter

Αυτοκίνητα

• STEPWGN/STEPWGN SPADA –MPV για την Ιαπωνική αγορά

Προϊόντα Παραγωγής Ισχύος

• Enepo EU9iGB- Κομψή, φορητή γεννήτρια

Σαν μία ακόμα απόδειξη της διαχρονικής σχεδίασης των προϊόντων Honda, ο τετράχρονος εξωλέμβιος κινητήρας έλαβε το Good Design Long Life Design Award. Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που ένα προϊόν Honda κερδίζει αυτό το βραβείο. Το Good Long Life Design Award απονέμεται σε προϊόντα που είτε κατασκευάζονται ή πωλούνται και στα οποία οι βασικές σχεδιαστικές αρχές παραμένουν ίδιες πάνω από δέκα χρόνια αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα και μοναδικότητα των χαρακτηριστικών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα Honda επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.honda-eu.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...