Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου, Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν, κάλεσε τη διοίκηση της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας Geely, να προχωρήσει άμεσα σε επενδύσεις στην χώρα του


"Εμ βέβαια εμείς στο Ελλαδιστάν κολλάμε μπρίκια...ή χαρίζουμε υπέρογκους "τεχνητούς" τόκους στους Ευρωπαίους και το Δ.Ν.Τ.. ελέω μνημονίου...εκτός και αν ασχολούμαστε πάλι με εκλογές... Πού μυαλό για επενδύσεις στην βιομηχανία του αυτοκινήτου και στους άλλους κλάδους ή συνεργασίες με άλλες χώρες. Κατά τ' άλλα περιμένετε πρόοδο και ευημερία..."







"Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου, Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν, κάλεσε τη διοίκηση της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας Geely, να επενδύσει άμεσα στην τουρκική οικονομία.

«Η Τουρκία θα είναι η πύλη εισόδου σας στην Ευρώπη», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της αναφερόμενης βιομηχανίας.

Η αυτοκινητοβιομηχανία εξελίσσεται σε ουσιαστικό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης της Τουρκίας, ενώ... γίνεται ουσιαστική προσπάθεια να σημειωθούν δυναμικές εξελίξεις, στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης νέων συστημάτων και οχημάτων, που θα παράγει η τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία.

Το επενδυτικό περιβάλλον της τουρκικής οικονομίας, είναι θετικό για την προσέλκυση ξένων επενδυτικών κεφαλαίων, με δεδομένο το θετικό ποσοστό ανάπτυξής της."

[Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...