Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ford Service: Πρόγραμμα συντήρησης 5+

Το Τμήμα Υπηρεσιών "Μετά την Πώληση" της Ford Motor Ελλάς και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Ford, στοχεύοντας πάντοτε στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών Ford, φροντίζουν ώστε η συντήρηση του αυτοκινήτου να γίνεται όχι μόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και με τον πιο οικονομικό.

Έτσι, σε όλους τους ιδιοκτήτες Ford από το 2005 και νωρίτερα προσφέρεται το πρόγραμμα 5+ και όλοι οι πελάτες απολαμβάνουν προνόμια για το ετήσιο service του αυτοκινήτου τους με ειδικές προνομιακές τιμές.

Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford προσφέρει στους πελάτες το ετήσιο service του αυτοκινήτου τους σε απίστευτα προνομιακή τιμή έως 99€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις.

Οι πελάτες αυτοκινήτων Ford με ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας 31/12/2005 ή προηγούμενων ετών μπορούν να καλέσουν τώρα στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών Ford στο 210 98 92 982, για όλη την Ελλάδα, ή στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford και να κλείσουν ραντεβού μέχρι τις 15/12/2010 για να απολαύσουν αυθεντική εξυπηρέτηση και φροντίδα Ford, με τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

* Συντήρηση βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή
* Γνήσια ανταλλακτικά Ford
* Επιστροφή χρημάτων στην επόμενη επίσκεψη μέσω Ford Next

"Γιατί, το να είσαι κάτοχος Ford είναι προνόμιο και το Τμήμα Υπηρεσιών Μετά την Πώληση της Ford Motor Ελλάς φροντίζει ώστε να το επαληθεύουν οι πελάτες κάθε φορά που επισκέπτονται το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Ford", δήλωσε ο κ. Νίκος Νοταράς, Διευθυντής Τμήματος Υπηρεσιών Μετά την Πώληση της Ford Motor Ελλάς.

Οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για την τιμή service του οχήματός τους στη σελίδα πρόσβασης για το κοινό www.etis.ford.com όπου εμφανίζονται αναλυτικά όλες οι εργασίες και τα ανταλλακτικά που χρειάζονται αντικατάσταση, βάσει προδιαγραφών κατασκευαστή, σε κάθε service, ανάλογα με τα χιλιόμετρα ή την ηλικία του οχήματος (όποιο έρθει πρώτο).

Δεν περιλαμβάνεται σε αυτή την τιμή η...
συντήρηση παρατεταμένης περιόδου. Σημειώστε, πως ακόμα και οι τιμές των service που εμπίπτουν σε εξαιρέσεις, είναι εξίσου προνομιακές σε σχέση με τις αρχικές τιμές προ της προσφοράς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...