Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1 News: Ο Τάισεν αποχωρεί από αγωνιστικός διευθυντής της BMW


Τέλος εποχής για το αγωνιστικό τμήμα της BMW, καθώς ο Μάριο Τάισεν προανήγγειλε την αποχώρησή του από τη θέση του επικεφαλής στα μέσα της ερχόμενης σεζόν. Ο 58χρονος γερμανός εκτελούσε χρέη αγωνιστικού διευθυντή στον γερμανικό κατασκευαστή από το 1999, έχοντας διατελέσει και επικεφαλής της BMW Sauber, από το 2005 ως και το 2009.Αλλά στις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Ζαν Μαρκάρντ, πρώην team manager της Toyota F1, ενόψει της επιστροφής της BMW στο γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού (DTM) το 2012.Ο Μαρκάρντ θα πιάσει δουλειά στο πλευρό του Τάισεν από την 1η Ιανουαρίου και για έξι μήνες, οπότε και θα αναλάβει πλήρη καθήκοντα."Σχεδιάσαμε και προετοιμάσαμε πολύ προσεκτικά αυτή τη μετάβαση", τόνισε ο Τάισεν."Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να εμπιστευθούμε την ηγεσία της BMW Motosport σε νέα χέρια. Δεν έχω αμφιβολία ότι στο πρόσωπο του Ζαν Μαρκάρντ έχουμε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για το συναρπαστικό πρότζεκτ μας στο DTM".

Διαβάστε όλο το άρθρο στο... Sport.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...