Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τοπικό δημοψήφισμα για τα διόδια από την εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Καταθέστε την άποψή σας!

"Δημοτικές και κοινοτικές αρχές, προκειμένου να λάβουν απόφαση για σοβαρά θέματα που ανήκουν στη σφαίρα των αρμοδιοτήτων τους, μπορούν να διεξάγουν τοπικό δημοψήφισμα (Νόμος 3852/2010 Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης )."




"Φίλες και φίλοι,
Το θέμα το διοδίων είναι σοβαρό! Πολλοί από τους βουλευτές, οι οποίοι ψήφισαν το νόμο με τον οποίο παραχωρήθηκαν οι Εθνικοί μας δρόμοι σε ιδιώτες, παραδέχτηκαν εκ των υστέρων, πως δεν γνώριζαν τι ψήφιζαν! Ακόμη και σήμερα, πολλά κομμάτια αυτής της δαιδαλώδους σύμβασης παραχώρησης –τα ειδικά παραρτήματα- δεν κατάφερε να τα διαβάσει κανείς! Γιατί άραγε;


Το θέμα το διοδίων αφορά την οικονομία του τόπου μας και πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά τις τοπικές κοινωνίες (και όχι μόνο) για τα επόμενα 30 χρόνια, δηλαδή όσο θα διαρκέσουν οι συμβάσεις παραχώρησης. Ένα εθνικό αγαθό υψίστης σημασίας έχει μεταφερθεί σε χέρια ιδιωτών χωρίς να... ενημερωθούν οι πολίτες, οι οποίοι μέρα με τη μέρα και για τα επόμενα 30 χρόνια, θα πρέπει να πληρώνουν το χαράτσι των διοδίων.


Το πρόγραμμα Καλλικράτης μας δίνει το δικαίωμα να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον μας. Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας προτείνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος και σας παρακαλεί να καταθέσετε κι εσείς την άποψή σας, λαμβάνοντας μέρος στην ανοικτή διαδικτυακή ψηφοφορία απαντώντας στο παρακάτω ρώτημα:


Συμφωνείτε με την πρόταση για διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος σχετικά με το θέμα των διοδίων;


Ανάλογα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, στο επόμενο βήμα, αν η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι θετική, θα προχωρήσουμε στην πρόταση του ερωτήματος που θα τεθεί στο δημοψήφισμα. Η ψηφοφορία ξεκίνησε χθές, Σάββατο 26.11.2010 στις 23:00 θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010, στις 00:00.


Σας παρακαλούμε θερμά να καταθέσετε κι εσείς την άποψή σας τώρα, κάνοντας κλικ εδώ.


ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ! Σας ευχαριστούμε πολύ


Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας"


Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 000, Τηλ. 23510 34 714, Φαξ: 23510 34 174
info@otoposmou.gr, ιστοχώρος: http://www.otoposmou.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...