Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μείωση των Τελών Ταξινόμησης και αύξηση του ορίου επιβολής Φόρου Πολυτελείας αναμένεται από το νέο έτος


 "Το πανέμορφο Mazda 6 Touring Clima Sedan 1.800cc (123PS), κατ. 6.8lt/100km, 159gr ρύπωνΧ1,5 = 238,5 Τέλη Κυκλοφορίας πωλείται αυτόν τον καιρό με έκπτωση 3.000 ευρώ (24.330 - 3.000 = 21.330€) από το Δίκτυο της Mazda. Αν μειωθούν τα Τέλη Ταξινόμησης κατά 50% τότε η επιπλέον έκπτωση θα είναι άλλα 2.000 ευρώ και η τιμή του ποιοτικού μεσαίου αυτοκινήτου που κατασκευάζεται στην Χιροσίμα θα είναι 19.330 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό...Η μεσαία σπορ λιμουζίνα της Mazda μπορεί να αποκτηθεί με 0€ προκαταβολή και 84 δόσεις με επιτόκιο 6,5% (βλ. σχετικό πίνακα μηνιαίας αποσβέσεως δανείου). Στυλάτο και μοναδικής αξιοπιστίας αυτοκίνητο, αντίδοτο στην γερμανική επέλαση (Insignia, A4, Passat...) που λόγω ...Μέρκελ (βλ. σχετικό δημοψήφισμα.) ίσως πολλοί από εσάς θα θέλατε να κάνετε πέρα..."


Κίνητρα για την αγορά καινούργιων αυτοκινήτων με δραστική μείωση των τελών ταξινόμησης στα αυτοκίνητα χαμηλού και μεσαίου κυβισμού και αύξηση του ορίου επιβολής Φόρου Πολυτελείας από 1/1/2011 πρόκειται να ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ανακόψει το κύμα κάθετης πτώσης των πωλήσεων, έκρηξης λουκέτων και απολύσεων στον χώρο του αυτοκινήτου και δραστικής συρρίκνωσης των εσόδων του προϋπολογισμού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του καναλιού το Σάββατο 28/11. 
Το autocarnet είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό τις προθέσεις της ελληνικής Κυβέρνησης κατόπιν των συνεχών πιέσεων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων σχετικά με την μείωση των δεδομένων φόρων προκειμένου να τονωθεί η αγορά αυτοκινήτου.
Το φορολογικό νομοσχέδιο και οι αναλυτικές παράμετροι αυτού, αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα τις προσεχείς ημέρες. Αν σκεφτούμε ότι στις 4/12 ξεκινά και το Σαλόνι αυτοκινήτου της Αθήνας με ιδιαίτερες εκθεσιακές προσφορές από τους αντιπροσώπους σε συνδυασμό με την ανακοίνωση μείωσης των Φόρων παρόλη την κρίση που περνάει η χώρα μας είμαστε σίγουροι ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στον χώρο του αυτοκινήτου...Γιατί ας μην ξεχνάμε οι προκλήσεις είναι πολλές με όλο και περισσότερα αξιόλογα μοντέλα των εταιρειών να συναγωνίζονται και να πωλούνται ακόμα και τώρα με απίστευτες προσφορές και ενδιαφέροντα χρηματοδοτικά προγράμματα.(δείτε  σχετικά το παράδειγμα του Mazda 6 που αναφέρουμε στην αρχή του Post) Αναμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα και ελπίζουμε για το καλύτερο...

Δείτε το Video με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο πατώντας...
εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...