Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Alfa Romeo MiTo 1.4 GPL Turbo (120 hp) -


Το όνομα Alfa Romeo είναι συνώνυμο της έρευνας και της καινοτομίας σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, ξεκινώντας παλαιότερα από τους Twin Spark, αργότερα με τους πρώτους diesel με τεχνολογία common rail και καταλήγoντας στους MultiAir, οι οποίοι αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το ταμπεραμέντο της εταιρείας προσφέρoντας εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και ρύπων.

Η Alfa Romeo... όμως δεν σταματά ποτέ την έρευνά της. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του σημερινού οδηγού, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά συνδυάζοντας τις επιδόσεις με την χαμηλότερη κατανάλωση. Η νέα MiTo 1.4 GPL Turbo 120 hp, είναι ένα μοντέλο που διατηρεί τα άκρως δυναμικά χαρακτηριστικά που φέρει το όνομα της εταιρείας, ενώ παράλληλα προτείνει μία αποτελεσματική λύση στη μείωση του αυξημένου κόστους χρήσης. Πώς; Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας των 1.4 λίτρων για πρώτη φορά συνδυάζεται με σύστημα υγραεριοκίνησης, που εξασφαλίζει άκρως ικανοποιητικές επιδόσεις, χάρη στην ιπποδύναμη των 120 hp, αλλά κυρίως στη μέγιστη ροπή των 21 kgm που αποδίδεται μόλις στις 1.750 σ.α.λ. Οι επιδόσεις της MiTo 1.4 GPL Turbo 120 hp είναι πολύ καλές, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 198 χλμ./ώρα, ενώ τα πρώτα 100 χλμ./ώρα απο στάση έρχονται σε μόλις 8,8".

Το σύστημα υγραεριοκίνησης διαθέτει ρεζερβουάρ χωρητικότητας 39 λίτρων και τοποθετείται εντός του αυτοκινήτου και στον χώρο που καταλαμβάνει ο εφεδρικός τροχός ανάγκης. Ο τρόπος τοποθέτησης δεν επιφέρει καμία μεταβολή στην ωφέλιμη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών.

Η νέα έκδοση της Alfa Romeo MiTo είναι σχεδιασμένη για να μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα είτε χρησιμοποιώντας ως καύσιμο τη βενζίνη είτε το υγραέριο. Η εκκίνηση του κινητήρα γίνεται πάντα με βάση τη βενζίνη, ενώ μετά από μερικά δευτερόλεπτα αυτόματα αλλάζει σε υγραέριο. Βέβαια ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος τον τρόπο καύσης μέσω ενός διακόπτη εναλλαγής υγραερίου-βενζίνης.

Ισχύς και δύναμη ανάλογη του ονόματος Alfa Romeo, η MiTo 1.4 GPL Turbo προσφέρει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα: το υγραέριο. Με αυτό προσφέρεται μία εξαιρετικά χαμηλή μέση κατανάλωση που φτάνει στο 50% σε σύγκριση με μία βενζινοκίνητη έκδοση, αυτονομία πάνω από τα 1.200 χλμ και χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2 που φτάνουν τα 131 g/km.

Με βάση τα παραπάνω η Alfa Romeo MiTo 1.4 GPL Turbo ακολουθεί πιστά τα χνάρια των υπολοίπων εκδόσεων. Κομψή, σχεδιαστικά πρωτοποριακή, απολαυστική στην οδήγηση, με εξαιρετικό εσωτερικό και αξιόλογες επιδόσεις, είναι ένα όχημα που δεν περνά απαρατήρητο.
[Δ.Τ. FIAT]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...