Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

31ο Ράλλυ Παλάδιο το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010



Πλησιάζει η μέρα για τη λήξη των συμμετοχών του 31ου Ράλλυ Παλάδιου οι οποίες, όπως κάθε χρόνο αναμένονται να είναι υψηλού επιπέδου και να προσφέρουν για μία ακόμα φορά μοναδικό θέαμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετοχές λήγουν την Τετάρτη 17/11 – 20:00 στα γραφεία της START LINE, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

• Αναγνωρίσεις 18 – 26 Νοεμβρίου
• Τεχνικός Έλεγχος Παρασκευή 26/11 – 16:00 έως 21:00 στο Ι.ΚΤΕΟ Ασπροπύργου “Check Point” (Έξοδος 4 Αττικής Οδού)
• Εκκίνηση Σάββατο 27/11 – 08:00 Λιμάνι Νέας Περάμου
• Τερματισμός Σάββατο 27/11 – 17:07 Λιμάνι Νέας Περάμου
• Απονομή Σάββατο 27/11 – στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της
Νέας Περάμου (οδός Κύπρου 4)

Το 31ο ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΑΔΙΟ γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Περάμου, την υποστήριξη των Δήμων Μεγαρέων, Βιλίων, Δερβενοχωρίων και Μάνδρας και χορηγό επικοινωνίας το “RALLY.GR”.
Xορηγοί του αγώνα είναι το “Ford Car Center” των Αφών Καρανικόλα, το “VW – Gikas Service” και υποστηρικτές, τα αμορτισέρ BILSTEIN, η εταιρεία TERRA SPORT, το Ι.ΚΤΕΟ Ασπροπύργου “Check Point”, η “KATSINAS Motorsports”, η “ΡΟΔΗΣ-Ανταλλακτικά/Service”, η “Παπαδόπουλος–Εξατμίσεις”, η εταιρεία “ΧΟΪΜΕΣ – PIRELLI” και η ψαροταβέρνα “Ανεμολόγιο” στη Νέα Πέραμο.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα και φαξ της Λέσχης, 210 9812341 και 210 9821069 από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 17.30 – 21.00, ή στο κινητό 6973 030125.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...