Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Volkswagen Jetta EU Version (+VIDEO+PHOTO GALLERY)

"Ένα άριστο σπορ sedan για οικογενειάρχες και όχι μόνο..."





Το Volkswagen Jetta είναι αυτή τη ατιγμή το πιο καλοπουλημένο ευρωπαϊκό αυτοκίνητο στις ΗΠΑ ή αν θέλετε το πιο δημοφιλές. Βέβαια ένας λόγος ακόμα που το κάνει δημοφιλές εκεί είναι ίσως ότι κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της γερμανικής φίρμας στο Μεξικό. Η νέα γενιά του μοντέλου κάνει ήδη καριέρα στην Αμερική ενώ περιμένουμε τους πρώτους μήνες του 2011 να έρθει στην Ευρώπη αλλά και στην χώρα μας.



Το Jetta που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά είναι ένα Golf με τρίτο όγκο. Διαθέτει το ίδιο μπροστινό μέρος με το hatchback μοντέλο, αλλά ένα εντελώς νέο πίσω μέρος. Το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο υπάρχει και στο νέο Jetta, αλλά με το "σουλούπι" του να προέρχεται από το Golf 6ης γενιάς.

Υπάρχει επίσης εμφανής ομοιότητα και με το νέο VW POLO SEDAN τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Προσωπικά αυτό που με "χαλάει" λίγο έχει να κάνει με την απώλεια...χρωμίου στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στην μάσκα του, τομέα που το υφιστάμενο Jetta ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό όντας ίσως το πιο premium μικρομεσαίο τύπου sedan...(βλ. photo). Επιπλέον η συναρμολόγησή του στο Μεξικό συγκαταλέγεται στα μείον...Από κει και πέρα το αυτοκίνητο φαίνεται και είναι ποιοτικό, όμορφο, σπορ έχει δυναμική γραμμή και ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικό προφίλ που το ξεχωρίζει από άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Μετά την παρουσίαση του μοντέλου που προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ ήρθαν στο προσκήνιο οι φωτογραφίες της ευρωπαϊκής έκδοσης με ελάχιστες αλλαγές. Το αυτοκίνητο μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών (+ extra VIDEO):






More photo's

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...