Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ REGULARITY:20,21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010


6ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ
20 & 21 Νοεμβρίου 2010


Το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ θα διοργανώσει για 6η συνεχή χρονιά το Ιστορικό Φθινοπωρινό Ράλλυ (Regularity) με κέντρο του αγώνα την Αθήνα.

Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί 20 & 21 Νοεμβρίου στην περιοχή της Αττικής θα έχει 2 σκέλη. Το πρώτο σκέλος του αγώνα θα είναι αμιγώς Regularity και θα συμμετέχουν ιστορικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών (A έως Ι), ενώ στο δεύτερο σκέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μία ανάβαση Regularity για τα αυτοκίνητα της Regularity και μία ανάβαση Sporting Regularity στην οποία θα συμμετέχουν, ανεξάρτητα από τον αγώνα, ιστορικά αυτ/τα που έχουν HTP και το πλήρωμα διαθέτει αγωνιστική άδεια sporting.

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης ανάβασης... που ονομάζεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Hill Climbing Sporting - Regularity και διοργανώνεται πιλοτικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, είναι ότι οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν θα τρέχουν με συγκεκριμένη ΜΩΤ που θα τους δοθεί από τον οργανωτή (ανώτερη των αυτοκινήτων της Regularity), ενώ κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ενδιάμεσοι χρονομέτρες που θα τους χρονομετρούν.

Τα παράβολα συμμετοχής διαμορφώνονται ως εξής:
- Κόστος συμμετοχής στον αγώνα Regularity 100€ (στην τιμή περιλαμβάνεται η ασφάλεια του αγώνα, 2 γεύματα για οδηγό και συνοδηγό & η απονομή)
- Κόστος συμμετοχής στην ανάβαση Sporting-Regularity 50€ (στην τιμή περιλαμβάνεται η ασφάλεια του αγώνα & η απονομή)
Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα θα ανακοινωθούν στο site της ΕΛΠΑ www.elpa.gr

Από την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα.
ethea.elpa.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...