Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Opel Κερδίζει Βραβείο Καινοτομίας για την Ασφάλεια από το Euro NCAP Advanced

* Ευρωπαϊκός οργανισμός ασφάλειας εκθειάζει το Opel Eye επισημαίνοντας ότι σώζει ζωές
* Το νέο Astra Sports Tourer κάνει το ντεμπούτο του με προηγμένη τεχνολογία ασφαλείας
* Το Opel Eye διατίθεται με όλα τα μοντέλα Insignia και Astra

Η Opel τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στον τομέα της ασφάλειας μέχρι τώρα για το σύστημα Opel Eye, από τον οργανισμό ασφάλειας καταναλωτών Euro NCAP. Η Rita Forst, αντιπρόεδρος τομέα Μηχανολογίας της Opel παρέλαβε εχθές το βραβείο κατά τη διάρκεια τελετής στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το σύστημα Opel Eye τοποθετείται ανάμεσα στο παρμπρίζ και το μεσαίο καθρέπτη και προειδοποιεί τους οδηγούς αν το αυτοκίνητό τους παρεκκλίνει τυχαία από τη λωρίδα κυκλοφορίας του. Επίσης αναγνωρίζει οδικά σήματα. Η Opel κέρδισε το “Euro NCAP Advanced Reward” λόγω του...
πλεονεκτήματος ασφαλείας που προσφέρει η λειτουργία προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το πρωτοποριακό Opel Eye αυξάνει την ασφάλεια στο ταξίδι, μειώνει το στρες ενώ μπορεί να αποτρέψει ακόμα και δαπανηρές κλήσεις για υπέρβαση ορίου ταχύτητας. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Euro NCAP γι’ αυτό το βραβείο. Αναγνωρίζει ότι το Opel Eye είναι μία ακόμα τεχνική λύση από την Opel που κάνει την οδήγηση ευκολότερη και ασφαλέστερη» δήλωσε η Forst.

Το Euro NCAP Advanced είναι ένα νέο σύστημα βραβείων που τιμά τις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας στη βιομηχανία αυτοκινήτου. Συμπληρώνει το ήδη υπάρχον σύστημα αξιολόγησης του Euro NCAP που βαθμολογεί με αστέρια την ασφάλεια των ενήλικων επιβατών, την προστασία των πεζών, την ασφάλεια των παιδιών και τα συστήματα υποστήριξης ασφάλειας.

«Επιλέξαμε την Opel επειδή, παρουσιάζοντας το Opel Eye, μας έπεισε ότι το σύστημά της σώζει ζωές» δήλωσε ο Dr. Michiel van Ratingen, Γενικός Γραμματέας του Euro NCAP. «Η επιτροπή του Euro NCAP Advanced εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα με το Opel Eye επειδή αφενός σώζει ζωές, αφετέρου είναι προσιτό».

Το Opel Eye διατίθεται με όλα τα μοντέλα Insignia και Astra, συμπεριλαμβανομένου του Astra Sports Tourer που γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Παρίσι.

Το Opel Eye έχει δύο λειτουργίες. Η λειτουργία Lane Departure Warning προειδοποιεί τους οδηγούς όταν άθελά τους παρεκκλίνουν από τη λωρίδα κυκλοφορίας τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αποτρέψει κάποιο σοβαρό κίνδυνο, όπως στην περίπτωση που ο οδηγός αποκοιμηθεί στο τιμόνι. Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό με ηχητικό σήμα και ένα εικονίδιο που αναβοσβήνει στο ταμπλό.


Το Traffic Sign Recognition του Opel Eye διαβάζει πινακίδες κυκλοφορίας με όρια ταχύτητας και απαγορευτικά προσπέρασης και τα εμφανίζει σαν σύμβολα στο κέντρο του ταμπλό.
[GM MEDIA]

Βάλε πολύ εύκολα και γρήγορα κερδοφόρες διαφημίσεις στο Blog ή site που έχεις....πατώντας εδώ!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...