Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: Νέα "Χρυσή" εμπορική πολιτική Nissan


Από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 και μέχρι το τέλος του έτους, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ εφαρμόζει μια νέα επαναστατική Εμπορική Πολιτική, η οποία αποφέρει επιπλέον όφελος σε κάθε αγοραστή Nissan έως και 5.700 €!

Συγκεκριμένα κάθε πελάτης που θα επισκεφτεί μια οποιαδήποτε έκθεση Nissan στην Ελλάδα έως 30 Νοεμβρίου 2010, δικαιούται να παραλάβει μια «Χρυσή Επιταγή» η οποία μεταφράζεται σε... σημαντική έκπτωση για αγορά καινούριου αυτοκινήτου -το ποσό εξαρτάται από το μοντέλο σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα- με την προϋπόθεση το τελευταίο να έχει τιμολογηθεί έως και την 31η Δεκεμβρίου 2010.

Η νέα αυτή έκπληξη από την πάντα πρωτοπόρο σε τέτοιου είδους ενέργειες Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, δρα ως επιπλέον όφελος για τους υποψήφιους αγοραστές στις υπάρχουσες προσφορές της εταιρείας.

Οι Χρυσές Επιταγές Nissan που έχουν ισχύ έως 31 Δεκεμβρίου 2010, παρέχουν ενδεικτικά ανά μοντέλο το εξής επιπρόσθετο όφελος:

Μοντέλο "Χρυσή Επιταγή"
MICRA (Κ12) 1.200 €
NOTE 800 €
TIIDA 900 €
QASHQAI 1.6 1.500 €
QASHQAI 2.0 2.000 €
PATHFINDER 4.500 - 5.700 €
PICK UP D22 1.000 €
NAVARA 1.200 - 2.700€

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...