Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο Moto GP εξασφάλισε ο αναβάτης της Γιαμάχα Χόρχε Λορένθο για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ απομένουν τρεις αγώνες για την ολοκλήρωση της χρονιάς...

O 23χρονος Ισπανός κατέλαβε την 3η θέση στο γκραν πρι της Μαλαισίας στη Σεπάνγκ, ενώ πρώτος κατετάγη ο «ομόσταβλός» του Βαλεντίνο Ρόσι. Η κατάκτηση του τίτλου από τον Λορένθο είναι η πρώτη που πέτυχε Ισπανός αναβάτης στη μεγάλη κατηγορία μετά το 1999, όταν... είχε στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής ο Άλεξ Κριβιγιέ.

Ο Χόρχε Λορένθο που κατάγεται από τη Μαγιόρκα ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία...
15 ετών στην κατηγορία των 125 κυβικών και στη συνέχεια μεταπήδησε στα 250 κυβικά. Άρχισε να τρέχει σε αγώνες Moto GP από το καλοκαίρι του 2007, όταν στις 25 Ιουλίου υπέγραψε με τη Γιαμάχα ως δεύτερος αναβάτης πίσω από τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Νωρίτερα ο Λορένθο, το 2006 και το 2007 κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των 250 κυβικών, ενώ το 2009 αναδείχθηκε δεύτερος στο Μoto GP με πρώτο τον Βαλεντίνο Ρόσι. Όσον αφορά τον Ιταλό αναβάτη, πέτυχε στη Μαλαισία την πρώτη του νίκη μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Μάιο.

Ο Λορένθο από την αρχή της φετινής χρονιάς κέρδισε επτά γκραν πρι και με τους βαθμούς που συγκέντρωσε στον αγώνα της Μαλαισίας έφθασε τους 313, ενώ ακολουθεί δεύτερος ο συμπατριώτης του αναβάτης της Χόντα Ντάνι Πεντρόσα με 228. Στα τρία γκραν πρι που απομένουν η διαφορά μαθηματικά δεν καλύπτεται, με αποτέλεσμα ο Λορένθο να πανηγυρίσει στη Μαλαισία την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος.
πηγή


Δείτε το νέο site αγγελιών από το autocarnet σε συνεργασία με το sosivio.gr!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...