Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα νέα Τέλη κυκλοφορίας με υπολογισμό της έκλυσης CO2 θα εφαρμοστούν για ταξινομήσεις που θα γίνουν από 1 Νοεμβρίου...

Τα νέα Τέλη κυκλοφορίας με υπολογισμό της έκλυσης CO2 θα εφαρμοστούν για ταξινομήσεις που θα γίνουν από 1 Νοεμβρίου και όχι από 1/1/2010 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί από το αρμόδιο Υπουργείο.

Το νέο σύστημα υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας θα ισχύσει για όσα αυτοκίνητα ταξινομηθούν από 1-11-2010 και όχι από 1-1-2011 δίνοντας ώθηση στις πωλήσεις αυτοκινήτων με νέες "πράσινες" τεχνολογίες νωρίτερα απ' ότι είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Σχετική ρύθμιση περιελήφθηκε από το υπουργείο Οικονομικών στο αρχικά ανακοινωθέν νομοσχέδιο.


Βέβαια τα περισσότερα μοντέλα με την νέα ρύθμιση θα φορολογούνται με...
ετήσια τέλη αρκετά μεγαλύτερα από το προηγούμενο σύστημα αφήνοντας μια γενική απογοήτευση στην αγορά.

 Φυσικά οι 12 ημέρες που έμειναν μόλις και μετά βίας επαρκούν για να γίνουν ταξινομήσεις οχημάτων με το παλιό σύστημα...οπότε δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες... Κάντε λίγη υπομονή μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα τα νέα τέλη βάσει μαθηματικών υπολογισμών για κάθε μοντέλο ξεχωριστά και βέβαια μην απογοητεύεστε. Οι περισσότερες εταιρείες θα φροντίσουν να προσαρμόσουν - έγκαιρα πιστεύουμε -  τις εκπομπές ρύπων προς τα κάτω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο για να ενισχύσουν τις πωλήσεις των μοντέλων τους. Κερδισμένο τότε θα είναι βέβαια το περιβάλλον! 

Δείτε το νέο site αγγελιών από το autocarnet σε συνεργασία με το sosivio.gr!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...