Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.)

 Αγαπητοί συνεργάτες,

Με την εμπειρία των 42 ετών και των αμέτρητων διοργανώσεων σε όλα τα είδη του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε πόλεις και νησιά, που για πρώτη φορά γνώριζαν την ύπαρξη αγωνιστικού αυτοκινήτου, θεωρούμε χρέος μας να σας κάνουμε γνωστή την αλήθεια σχετικά με το 22ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ και το        38ο ΡΑΛΛΥ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ.

    22ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ  
 Δεν έγινε δυνατή η τέλεση του Ράλλυ λόγω κωλύματος Κρατικών Υπηρεσιών στην παροχή απολύτου ασφαλείας κατά την διεξαγωγή του.

Σχετικά έγγραφα με τις  ημερομηνίες τους (τα οποία έχουν αποσταλεί στην ΕΘ.Ε.Α. μόλις τα λάβαμε και αφού επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς με τους αρμοδίους)  υπάρχουν... στην διάθεσή σας στα γραφεία της Α.Λ.Α. , αλλά και στην διάθεση όλων όσων ενδιαφέρονται και εκτιμούν την αλήθεια.

n   38ο ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ
 Οι δηλώσεις συμμετοχής  στον μη πρωταθληματικό αγώνα  (για πρώτη  φορά μετά από 36 χρόνια), δεν ξεπέρασαν τις 19 παρά την παράταση.  Εάν βεβαίως υπήρχε κάποιος χορηγός που θα μπορούσε να καλύψει μέρος του κόστους των αποζημιώσεων κριτών, γιατρών, τεχνικών εφόρων, Αγωνοδικών, πλοηγών, ασθενοφόρων, εργατών μεταφοράς και στησίματος ράμπας, εταιρείας αποτελεσμάτων, εφόρων επικοινωνιών ή έστω του κόστους χωματουργικών εργασιών, αφισών και εντύπου υλικού ασφαλώς θα μπορούσαμε να τελέσουμε το 38ο  Μ. Ρόδο, όπως κάναμε και το 2009 που ήταν και ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος και οι συμμετέχοντες ήταν 28.
 Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 36ο Μ. Ρόδο διεκόπη την δεύτερη μέρα καθότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν μπορούσε να στείλει οχήματα στις 2 από τις 3 αφετηρίες των Ειδικών παρά μόνο πλησίον αυτών λόγω πυρκαγιάς σε άλλη περιοχή της Εύβοιας.  Κατόπιν αυτού ο Παρατηρητής ΕΘ.Ε.Α. και ο Πρόεδρος Αγωνοδικών διέκοψαν τον αγώνα. Έτσι το σωματείο μας τον επανέλαβε και βεβαίως με το ίδιο παράβολο αλλά με πληρωμή όλων των εξόδων εκ νέου.
Αντιλαμβάνεστε ασφαλώς ότι οι 19 συμμετοχές ήταν απαγορευτικός αριθμός για να τελεσθεί το 38ο Μαύρο Ρόδο.

Είμαστε όπως και στο παρελθόν στην διάθεσή σας για εποικοδομητικό διάλογο και διευκρινίσεις.

Το Δ.Σ. της Α.Λ.Α.


Δείτε το νέο site αγγελιών από το autocarnet σε συνεργασία με το sosivio.gr!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...