Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι ηλικιωμένοι οδηγοί κοστίζουν λιγότερο στις ασφαλιστικές


Οι ηλικιωμένοι οδηγοί ζητούν 8% λιγότερες αποζημιώσεις από τις ασφάλειες απ' ό,τι οι νεότεροι σύμφωνα με έρευνα που έκανε η αυστραλιανή ασφαλιστική εταιρεία APIA,γιατί σύμφωνα με την έρευνα αποδεικνύονται πιο προσεκτικοί απ ότι οι νέοι οδηγοί.

Απο την έρευνα διαπιστώθηκε ότι εννέα από τους δέκα οδηγούς μεγαλύτερης ηλικίας είναι πιο προσεχτικοί από τους νεότερους, έχουν περισσότερη υπομονή, είναι πιο χαλαροί, προσέχουν όταν οδηγούν σε μέρη όπου κινούνται πεζοί, κάτι που στους νέους συμβαίνει μόνο σε ποσοστό 50%.

Στους 2818 ερωτηθέντες οδηγούς όλων των ηλικιών, μόνο το... 8% των οδηγών ηλικίας άνω των 55 παραδέχθηκε ότι είχε καταφύγει σε δήλωση ατυχήματος σε βάρος άλλου οδηγού. Ο αριθμός αυξήθηκε σε 27 % των οδηγών ηλικίας 18 έως 54.

"Μπορεί να έχουν καλύτερα αντανακλαστικά σε αυτή τη χαλαρή φάση της ζωής τους οι ηλικιωμένοι οδηγοί και φαίνεται να είναι πιο ήρεμοι και επιεικής στο δρόμο σε σύγκριση με τους νεότερους συναδέλφους τους» δήλωσε Craig Dingle Εκτελεστικός Διευθυντής της ΑPIA

Και συμπλήρωσε «Μόνο το 13 % των οδηγών ηλικίας άνω των 55 ετών θεωρούν ότι είναι ανυπόμονοι οδηγοί, ποσοστό πολύ χαμηλότερο από το μέσο όρο των 23% για τις νεαρότερες ηλικιακές ομάδες."
πηγή



Δείτε το νέο site αγγελιών από το autocarnet σε συνεργασία με το sosivio.gr!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...