Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εβδομάδα οδικής ασφάλειας στη Βέροια

"Πάντα χρειάζονται τέτοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες με σκοπό την σπουδή στην Οδική Ασφάλεια."


Η Motor Press Hellas συνεχίζοντας την πανελλαδική της προσπάθεια για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας, διοργανώνει με τον Δήμο Βέροιας και το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου αυτήν την εβδομάδα(στις 4 έως 10 Οκτωβρίου 2010) event για την οδική ασφάλεια.

Η προσπάθεια αυτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά των οποίων οι γονείς χάθηκαν σε τροχαίο ατύχημα και περιλαμβάνει:

- Από τις 4 Οκτωβρίου βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Ωρολογίου της Βέροιας μια ειδική, πρωτότυπη, κατασκευή σχετική με την επικινδυνότητα των πίσω καθισμάτων και με κεντρικό τίτλο «Ζήστε την Απόλυτη Ανασφάλεια». Στόχος είναι να προβληματίσουμε και την τοπική κοινωνία για το πόσο επικίνδυνα είναι τα πίσω καθίσματα όταν ταξιδεύουμε χωρίς τη ζώνη ασφαλείας. Παράλληλα, από την ημερομηνία αυτή θα διανέμονται ενημερωτικά έντυπα σε όλη την πόλη, με ταυτόχρονη αφισοκόλληση στο νομό Ημαθίας.

- Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου δόθηκε συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο στις 13:00. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Motor Press Hellas, η Δήμαρχος Βέροιας, ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, η ΕΜΑΚ και ο διευθυντής Πυροσβεστικής υπηρεσίας του νομού, ο πρόεδρος της λέσχης αυτοκινήτου Βέροιας, ο διευθυντής τροχαίας, ο διευθυντής του νοσοκομείου-ΕΚΑΒ και εκπρόσωποι του ελληνικού ερυθρού σταυρού.

- Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου θα αφιχθούν από την Αθήνα... στη Βέροια 10 νέα 4Χ4 μοντέλα αυτοκινήτου μαζί με το συντακτικό επιτελείο του Auto Τρίτη, του πρώτου σε κυκλοφορία περιοδικού στην Ελλάδα.

- Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου το κομβόι των αυτοκινήτων θα πραγματοποιήσει φωτογράφηση στην Παναγία Σουμελά, τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου και στην πόλη της Βέροιας. Καθ΄ όλη τη διάρκεια των ημερών θα διανέμονται πολυσέλιδα περιοδικά για την οδική ασφάλεια.

- Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 11:00 το πρωί, στην κεντρική εκδήλωση (πλατεία Ωρολογίου) που θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους σε τροχαίο ατύχημα, θα διανέμουμε μπαλόνια με ήλιο στα οποία θα είναι αναγεγραμμένο το μήνυμα «Ποτέ Ποτό & Οδήγηση». Στο σημείο αυτό θα βρίσκονται και τα 10 τετρακίνητα μοντέλα μαζί με το συντακτικό επιτελείο του περιοδικού, προκειμένου να υπάρξουν συζητήσεις για θέματα οδικής ασφάλειας.

- Λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, η ΕΜΑΚ (Πυροσβεστικό Σώμα) θα πραγματοποιήσει παρουσία κοινού στον χώρο των εκδηλώσεων πραγματικό απεγκλωβισμό ατόμου από τρακαρισμένο αυτοκίνητο. Στόχος μας είναι να καταδείξουμε μια καθημερινή -σκληρή- πραγματικότητα και τα τραγικά αποτελέσματα των πολλών τροχαίων ατυχημάτων στους ελληνικούς δρόμους.

- Στο κοινό που θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και σε όλη την πόλη, θα διανέμουμε ειδικό πολυσέλιδο έντυπο για την οδική ασφάλεια και αλκοολόμτερα. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν ομιλίες της Δημάρχου, αντιδημάρχου αθλητισμού και νεολαίας, διευθυντών τροχαίας, πυροσβεστικής, χιονοδρομικού, ενώ κεντρικός ομιλητής για θέματα οδικής ασφάλειας θα είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Auto Τρίτη Βορείου Ελλάδος κ. Στέργιος Μανώλης, ο οποίος έχει εμπειρία στο θέμα αυτό για περισσότερα από 30 χρόνια.

Χορηγοί της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, το Hotel Αιγές Μέλαθρον, ο ξενώνας «Αρχοντικό Μοζίνη», ο ξενώνας «Καραφώλα», η εταιρία ξύλινων δομικών στοιχείων EU.RO.CO., το αρτοζαχαροπλαστείο-cafe Caldo, ο φούρνος Κόγια και η ούζο-ψαροταβέρνα «Αγγέλων», ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το TV Μακεδονία, η εφημερίδα Μακεδονική και ο ραδιοφωνικός σταθμός Energy 88,3FM.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...