Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έφυγε ο Bell από την Renault


O Boullier αναλαμβάνει πλήρως τη διοίκηση της Renault F1.

Ο Bob Bell παραιτήθηκε από το ρόλο του γενικού διευθυντή της Renault F1 και αντικαταστάθηκε από τον Eric Boullier, ο οποίος θα έχει εκτός από το ρόλο του επικεφαλής και αυτόν του γενικού διευθυντή. Ο Bell εργαζόταν στην F1 από το 1982 και εντάχθηκε στις τάξεις της Benetton το 1997. Εργάστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην Jordan και το 2002 έγινε τεχνικός διευθυντής της Renault.

Ο Bell έμεινε να... βοηθήσει τη νέα διοίκηση από τη στιγμή που μπήκε η Genii Capital στη Renault F1, δίπλα στον Boullier. Τώρα ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει και να αναλάβει εξολοκλήρου ο Boullier.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Bob Bell για τη συμβολή του στην απόδοση της ομάδας αλλά και για τη βοήθειά του στη μεταβατική περίοδο από τη στιγμή που η Genii Capital έγινε μέτοχος της Renault F1. Αναθέτουμε το ρόλο του γενικού διευθυντή στον Eric Boulier και είμαστε σίγουροι πως υπό την ηγεσία του θα επιτύχουμε τους στόχους μας. Καθ’ όλη τη χρονιά του 2010 έχουμε κάνει την αξιολόγηση που χρειάζεται για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το επίπεδο ανταγωνιστικότητας και πιστεύω πως είμαστε σε καλή θέση για τις προκλήσεις του μέλλοντος», δήλωσε ο Gerard Lopez, Πρόεδρος της βελγική εταιρείας.

Ο Eric Boulier πρόσθεσε πως αισθάνεται βέβαιος για το χειρισμό του νέου του ρόλου στην ομάδα. «Από την αρχή της χρονιάς, η Renault F1 απέδειξε την ικανότητά της να αντιδρά στην ανάγκη για αλλαγή. Τα αποτελέσματα της τεράστιας προσπάθειες έχουν φανεί άμεσα στην πίστα. Σήμερα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο και έχουμε πολλά κίνητρα ως ομάδα. Είμαι περήφανος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ώστε να συνεχίσω να αποδίδω και θα κάνω τη μέγιστη προσπάθεια για να διασφαλίσω πως η Renault F1 θα επιστρέψει στις πρώτες θέσεις του grid όσο πιο γρήγορα γίνεται».
πηγή1
via
πηγή2

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...