Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Toyota δεσμεύεται να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην εφαρμογή της πλήρους Υβριδικής Τεχνολογίας στα μοντέλα της με την επόμενη γενιά Hybrid Synergy Drive


 Τα Auris Hybrid, Prius και iQ πρώτα στην κατάταξη VCD περιβαλλοντικών αυτοκινήτων στη Γερμανία

* 10 χρόνια πλήρους Υβριδικής Τεχνολογίας: ραγδαία αύξηση πωλήσεων Prius στην Ευρώπη και περαιτέρω εξάπλωση της υβριδικής τεχνολογίας με το Auris HSD
* Το FT-CH Concept δείχνει την πρόθεση της Toyota να επεκτείνει την τεχνολογία HSD® και σε άλλες κατηγορίες
* Prius Plug-in Hybrid, ένα νέο βήμα στην εξέλιξη της τεχνολογίας HSD®
* Παγκόσμια πρεμιέρα Verso-S - η Toyota επανέρχεται στην κατηγορία B-MPV
* Νέα φιλοσοφία εσωτερικού για το iQ και σύστημα πολυμέσων AYGO Connect

Καθώς οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις του Prius φτάνουν στις 200.000, η τεχνολογία HSD® θα δώσει ένα ηχηρό παρόν στο περίπτερο της Toyota το 2010.

Το λανσάρισμα του Auris HSD® – του πρώτου και μοναδικού πλήρως υβριδικού συστήματος κίνησης στην κατηγορία C – ανοίγει το δρόμο για την εισαγωγή της τεχνολογίας HSD® και σε άλλα mainstream μοντέλα της Toyota.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, το Future Toyota Compact Hybrid Concept κάνει το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο...
Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2010. Το FT-CH, ένα κομψό «πακέτο» πόλης που δίνει έμφαση στην ποιότητα, την απλότητα και την προσιτή τιμή, αντιπροσωπεύει την πρώτη πρόταση πλήρως υβριδικού μοντέλου Toyota στη μικρομεσαία κατηγορία.

Υπογραμμίζοντας περαιτέρω την περιβαλλοντική υπεροχή της Toyota, το Prius Plug-in Hybrid προβάλλει τις δυνατότητες προσαρμογής της τεχνολογίας HSD® σε διαφορετικές πηγές ισχύος. Εν όψει της προγραμματιζόμενης κυκλοφορίας στην παγκόσμια αγορά το 2010, 200 αυτοκίνητα Prius Plug-in Hybrid ήδη συμμετέχουν σε επιλεγμένα προγράμματα μίσθωσης σε όλη την Ευρώπη.

Προσφέροντας περαιτέρω τεχνική πληροφόρηση για τα μοντέλα HSD® του περιπτέρου, η Hybrid Synergy Drive Gallery είναι μία διαδραστική έκθεση που παρουσιάζει την εξελικτική πορεία της εταιρίας στο δρόμο για τη βιώσιμη μετακίνηση με την προσαρμογή του HSD® για χρήση σε Plug-in Hybrid Vehicles (PHV), Electric Vehicles (EV) και Fuel Cell Hybrid Vehicles (FCHV).

Το νέο Verso-S κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, σηματοδοτώντας την επάνοδο της Toyota στην κατηγορία B-MPV. Μικρό, ευρύχωρο και κομψό, το Verso-S παρουσιάζει μία αποδοτική διαχείριση χώρου. Έχει το μικρότερο συνολικό μήκος –μικρότερο των 4 μέτρων- από οποιοδήποτε MPV στην Ευρωπαϊκή κατηγορία B.
Επιπλέον, η διεξοδική προσοχή στη λεπτομέρεια, σε όλους τους τομείς σχεδίασης του πρακτικού, ευέλικτου εσωτερικού έχει μεγιστοποιήσει την ευρυχωρία, άνεση και αντιληπτή ποιότητα σε όλη την καμπίνα.

Στο περίπτερο της Toyota θα εκτίθεται επίσης το iQ με βελτιωμένη αντιληπτή ποιότητα και νέο χρωματολόγιο εσωτερικού. Το AYGO 2011 περιλαμβάνει ένα κομψό, εύχρηστο σύστημα AYGO Connect που προσφέρει στους πελάτες μία ολοκληρωμένη διεπαφή πολυμέσων.

Η συνέντευξη τύπου στο περίπτερο της Toyota θα δοθεί στις 08.45 την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στο Hall 4.
toyota.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...