Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιλέγουμε για σήμερα στην αγορά φθηνού μεταχειρισμένου σπορ αυτοκινήτου: TOYOTA CELICA με € 9.500!

"TOYOTA CELICA  με € 9.500:  Φαίνεται προσεγμένο και από μερακλή οδηγό...Είναι σταθερή αξία λόγω ονόματος και παρελθόντος και αν έχετε και 1.000-2.000 ευρώ να διαθέσετε για πιθανά ελαττώματα τότε μπορείτε να έχετε μια super επιλογή φθηνού μεταχειρισμένου σπορ αυτοκινήτου...Και μην ξεχνάτε: Πάντα στο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ο τρόπος που ο οδηγός έχει μεταχειριστεί το όχημά του αντανακλά πρώτα απ' όλα στο εξωτερικό του (ψιλοτρακαρίσματα, εκδορές, γρατσουνιές. καθαριότητα...κ.λπ). Αν το αυτοκίνητο είναι προσεγμένο εμφανισιακά τότε έχετε άριστες πιθανότητες για ένα καλά λειτουργικό αυτοκίνητο και όσον αφορά τα μηχανικά/ηλεκτρικά μέρη... Η επιλογή δική σας!"

Από το automoto.gr

TOYOTA CELICA
€ 9.500


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Περιοχή: Αττική > Κεντρικά & Δυτικά Προάστια (Ζώνη Δ) > Μεταμόρφωση
Κατηγορία Αμαξώματος/Αυτοκινήτου: Coupe/Sport
Έτος 1ης κυκλοφορίας: 2000
Κυβικά: 1.800
Χιλιόμετρα: 126.000
Χρώμα: Ασημί

TOYOTA CELICA 1.800 cc, μοντ. '00, 143 hp,...
ασημί, 126.000 χλμ., καθίσματα δερμάτινα, ηλεκ. ηλιοροφή, κλιματισμός, φώτα Xenon, άριστη κατάσταση, τιμή 9.500 ευρώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...