Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρουμανία -Λειτουργεί το κέντρο τεχνικού ελέγχου της Renault, στο Τίτου

Η αυτοκινητοβιομηχανία Renault ενεργοποίησε τη λειτουργία του κέντρου τεχνικού ελέγχου στο Τίτου, σε απόσταση 52 χλμ. βορειοδυτικά του Βουκουρεστίου.

Η τελετή των εγκαινίων έγινε παρουσία του Ρουμάνου προέδρου, Τράιαν Μπασέσκου, καθώς πρόκειται για πρότυπο κέντρο τεχνικού ελέγχου στην περιοχή της Κεντρικής και της Ανατολικής Ευρώπης.

Το αναφερόμενο κέντρο ανήκει διοικητικά στη ρουμανική εταιρία Renault Technologie Roumanie (RTR), ενώ θα έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο τη...
διενέργεια δοκιμών στους κινητήρες, αλλά και τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η κατασκευή του κέντρου άρχισε το 2008, ενώ η έναρξη της λειτουργίας του καθυστέρησε για ένα χρόνο, εξαιτίας των συνεπειών της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.
Ο διευθυντής επιχειρησιακής λειτουργίας της Renault, Πάτρικ Πελάτα ανέφερε ότι το κέντρο, για λόγους επιχειρηματικής σκοπιμότητας, βρίσκεται κοντά στις πόλεις Βουκουρέστι και Πιτέστι, ενώ διαθέτει τις κατάλληλες τεχνικές και τεχνολογικές υποδομές, για τη βελτίωση της ποιότητας των αυτοκινήτων που παράγουν τόσο η Renault όσο και η θυγατρική εταιρία της, «Ντάτσια» (Dacia).
Η πρώτη αποστολή του κέντρου είναι η διεύρυνση της πλατφόρμας των παραγόμενων αυτοκινήτων στη Ρουμανία, μάρκας «Λόγκαν» (Logan).

Το μοντέλο Logan βοήθησε άμεσα στην εξαγωγική επιτυχία της Dacia, τόσο στις ευρωπαϊκές αγορές όσο και στις αγορές της βόρειας Αφρικής και της Ασίας.

Ο όμιλος Renault αναμένει, επίσης, από τη ρουμανική κυβέρνηση, την υλοποίηση των έργων οδικών και μεταφορικών υποδομών, προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος μεταφοράς των αυτοκινήτων που παράγονται στη Ρουμανία, τόσο στις ευρωπαϊκές, όσο και στις διεθνείς αγορές.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...