Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Renault και η Opel Συνεχίζουν τη Συνεργασία τους στον Τομέα των Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων

Rüsselsheim/Boulogne-Billancourt. Η Renault και η Opel/Vauxhall ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους στον τομέα των Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων (LCV), που περιλαμβάνει και την επόμενη γενιά των πολύ επιτυχημένων Opel Vivaro και Renault Trafic.

Οι δύο εταιρίες ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το1996 με την πρώτη γενιά του προγράμματος Renault Master & Opel/Vauxhall Movano Van. Πριν από μερικούς μήνες, λανσαρίστηκε με επιτυχία η νέα γενιά αυτών των προϊόντων με μία εκτεταμένη γκάμα μοντέλων που περιλαμβάνει εκδόσεις RWD και αρκετές εργοστασιακές ειδικές μετατροπές.


Η ανανέωση της συμφωνίας καλύπτει την...
επόμενη γενιά των μοντέλων Opel Vivaro και RenaultTrafic. Παρά το ότι τα δύο συγγενή μοντέλα έχουν κοινή βάση εξέλιξης, προωθούνται ανεξάρτητα στην αγορά και πωλούνται μέσω των αντίστοιχων καναλιών διανομής κάθε μάρκας.

Υπάρχουν σημεία του project που δεν έχουν συζητηθεί ούτε έχουν συμφωνηθεί ακόμα. Προς το παρόν, δεν θα δημοσιευτούν περισσότερες λεπτομέρειες για προϊοντικές προδιαγραφές, επενδύσεις ή επιχειρηματικούς διακανονισμούς.
[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...