Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Peugeot και μετακίνηση του μέλλοντος...

Στην επέτειο των 200 χρόνων της, η Peugeot δημιουργεί την μετακίνηση του μέλλοντος

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Peugeot ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας πολιτικής αναφορικά με τον σχεδιασμό, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Στην τελική ευθεία για την Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Peugeot παρουσιάζει το 508, το νέο μεγάλο αυτοκίνητο τουρισμού που απεικονίζει τον ισχυρό σχεδιασμό και το συναίσθημα, ενώ επιδεικνύει την νέα προσέγγιση της εταιρίας αναφορικά με την μετακίνηση – μοντέρνα, αποτελεσματική και ξεχωριστή – με μία ισχυρή απάντηση στην πρόκληση της μετακίνησης και του περιβάλλοντος:

- το iOn, ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο,
- το 3008 HYbrid4, το πρώτο υβριδικό diesel στον κόσμο,
- προσφορές παροχής υπηρεσιών,

- Peugeot σκούτερ και ποδήλατα.



Κάνοντας την παγκόσμια πρεμιέρα του, το Peugeot 508...
επιδεικνύει τον νέο σχεδιαστικό ύφος της εταιρίας στην κατηγορία των μεγάλων αυτοκινήτων τουρισμού.


Το Peugeot 508 συνδυάζει τον ισχυρό σχεδιασμό και το συναίσθημα με :

- τις τεχνολογίες νέας γενιάς e-HDi και HYbrid4,

- την δυναμική εμφάνισή του που προσδίδει κύρος,
- την ποιότητα και την εσωτερική άνεση,
- την μοναδική οδηγική εμπειρία, που βασίζεται στην μακρόχρονη εμπειρία της εταιρίας.


Με το 508, η Peugeot συνεχίζει την διεθνή εμπορική της πολιτική : θα κατασκευάζεται στην Γαλλία για την ευρωπαϊκή αγορά και στη συνέχεια στην Κίνα, για την μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου παγκοσμίως. Και τα δύο αμαξώματα του 508, μπερλίνα και SW, θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη από τις αρχές του 2011.


Το iOn, το πρώτο νέας γενιάς 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο αστικής χρήσης, είναι σχεδιασμένο για όλους τους καταναλωτές, ιδιώτες αλλά και για στόλους οχημάτων. Αθόρυβο, πρακτικό και εύχρηστο, διαθέτει εξαιρετική αναλογία “κυβισμού/μεγέθους” και απαράμιλλη οδική συμπεριφορά. Διαθέσιμο από το τέλος του έτους στη Γαλλία, και για λιγότερα από €500 το μήνα, οι ιδιοκτήτες του iOn θα έχουν στη διάθεσή τους έναν μεγάλο αριθμό υπηρεσιών υποστήριξης (συντήρηση, ειδική παροχή βοήθειας, πρόσβαση στο πρόγραμμα «Peugeot Connect» καθώς και στο πρόγραμμα «Mu by Peugeot»).


Το Peugeot 3008 HYbrid4: με την κυκλοφορία του πρώτου παγκοσμίως υβριδικού diesel αυτοκινήτου, η Peugeot παρουσιάζει μία νέα πρόταση αναφορικά με την περιβαλλοντική υπευθυνότητα και νέες οδηγικές εμπειρίες.

Με το 3008 Crossover, ο υβριδισμός ενός κινητήρα diesel (2.0 lt HDi FAP 120 kW / 163 hp) με έναν ηλεκτρικό κινητήρα προσφέρει μέγιστη ισχύ 27 kW (37 hp), επιτρέπει :

- κίνηση στους 4 τροχούς
- μέγιστη ισχύ 200 hp
- ZEV τρόπος λειτουργίας (Όχημα Μηδενικών Εκπομπών Ρύπων)
- 3.8 lt/100 km.



Το όφελος του καταναλωτή είναι άμεσο, με υψηλό επίπεδο παροχών και εκπομπές ρύπων που ξεκινούν από 99 g/km CO2, μία εκπληκτική μείωση κατά 35% σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο με συμβατικό κινητήρα.


Το «Mu by Peugeot» δίνει σε όλους μια ευκαιρία να ενοικιάσουν – από το δίκτυο εμπόρων αυτοκινήτων ή σκούτερ της Peugeot – όχι μόνο αυτοκίνητα, αλλά επίσης σκούτερ, ποδήλατα, ηλεκτρικά ποδήλατα, ακόμη και αξεσουάρ (παιδικό κάθισμα, μπαγκαζιέρα οροφής, κλπ.). Αυτή η καινοτομική παροχή υπηρεσιών ξεκίνησε να λειτουργεί το 2010. Μετά το Παρίσι, η λειτουργία του Mu αναπτύχθηκε γρήγορα σε άλλες επτά ευρωπαϊκές πόλεις : Βερολίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο, και ακόμη πιο πρόσφατα Αμβέρσα, Μπρίστολ, Βρυξέλλες και Λονδίνο. Αρχίζοντας από την ημέρα έναρξης της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι, το Mu θα προσφέρει μία υπηρεσία δυνατότητας κράτησης online ή μέσω i-Phone.


Peugeot Σκούτερ: νέες εντυπωσιακές ηλεκτρικές δημιουργίες. Η Peugeot Σκούτερ – όχι μόνο ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ευρώπη και η μακροβιότερη εταιρία παγκοσμίως κατασκευής δίτροχων, αλλά επίσης και ο πρωτοπόρος των ηλεκτρικών σκούτερ – παρουσιάζει ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ, το e-Vivacity, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει πωλήσεις από τις αρχές του 2011.
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...