Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Patras International Circuit Kart - P.I.C.K στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου!


Συνέντευξη τύπου με θέμα το Διεθνές Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit Kart - P.I.C.K.), που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2010, παραχωρήθηκε την περασμένη Πέμπτη από τους διοργανωτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας. 

Τη συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι: Γιάννης Ταπεινός (Αντινομάρχης Αχαΐας), Δημήτρης Αθανασέκος (ΕΛΠΑ / Επιτροπή Αγώνων Καρτ), Νίκος Σαρδέλης (εκπρόσωπος της BP Ultimate - Μέγα Χορηγού της διοργάνωσης), Πλάτων Μαρλαφέκας (εκπρόσωπος της εταιρείας ΛΟΥΞ - χορηγός της διοργάνωσης) και Θεόδωρος Δούρος (εκπρόσωπος της εταιρείας DUR - χορηγός της διοργάνωσης).
Ο Αντινομάρχης Αχαΐας Γ. Ταπεινός τόνισε ότι...
η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση διέκρινε από την πρώτη χρονιά του P.I.C.K. τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο Νομός από την διοργάνωση. Γι αυτό η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στέκεται αρωγός  και στο φετινό διήμερο, το οποίο χαρακτήρισε γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Κάλεσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Αθήνας να επισκεφτούν την Πάτρα στην διάρκεια του P.I.C.K. για να θαυμάσουν από κοντά τους αγωνιζόμενους και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Αχαΐας.
 
Γιάννης Ταπεινός (Αντινομάρχης Αχαΐας), Δημήτρης Αθανασέκος (ΕΛΠΑ / Επιτροπή Αγώνων Καρτ), Νίκος Σαρδέλης (εκπρόσωπος της BP Ultimate – Μέγα Χορηγού της διοργάνωσης)
 
Ο Δ. Αθανασέκος σημείωσε ότι οι διοργανωτές τολμούν για δεύτερη χρονιά να υλοποιηθεί μια πρωτοποριακή ιδέα, καθώς το δρώμενο θα διεξαχθεί αποκλειστικά στους δρόμους του Ιστορικού Κέντρου της Πάτρας. «Το σημαντικό για εμάς είναι η διοργάνωση να υλοποιηθεί με ασφάλεια» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι γι αυτό έχει ενταθεί η προσοχή όλων των φορέων που συνεργάζονται για το P.I.C.K. Ευχαρίστησε τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, τον Δήμο Πατρέων και τους χορηγούς της διοργάνωσης για την στήριξή τους στον θεσμό και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά.
Ο Ν. Σαρδέλης εκ μέρους της BP Ultimate, μεγάλου χορηγού του 2ου P.I.C.K., τόνισε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στην Αυτοδιοίκηση και την Ομοσπονδία για την διοργάνωση και εκτίμησε ότι και το φετινό αποτέλεσμα θα είναι αξιόλογο. Ανέφερε ότι για την BP Ultimate η συμμετοχή στο P.I.C.K. με την ιδιότητα του χορηγού έχει σκοπό την ενίσχυση της πρωτοβουλίας και την προαγωγή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης, εξέφρασε την πίστη ότι η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα. «Η BP θα είναι παρούσα...».
Ο Πλ. Μαρλαφέκας, εκ μέρους της ΛΟΥΞ (χορηγός P.I.C.K.) συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου με την τριπλή ιδιότητα του αγωνιζόμενου, του χορηγού της διοργάνωσης και του μέλους της διοργανώτριας αρχής. Χαρακτήρισε πρωτόγνωρη την εμπειρία να οδηγεί κανείς καρτ ή φόρμουλα στο Ιστορικό Κέντρο της Πάτρας. Εμπειρία την οποία είχε ο ίδιος στην περσινή διοργάνωση. Επίσης, αναφέρθηκε στην επιλογή της εταιρείας ΛΟΥΞ να προσφέρει χορηγία σε δράσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και οδηγούς (όπως κάνει με τον Γιώργο Κατσίνη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Formula BMW Europe), και ευχαρίστησε την Αυτοδιοίκηση, Νομαρχιακή και Τοπική, που συνέδραμαν στην διοργάνωση του P.I.C.K.
 
Πλάτων Μαρλαφέκας (εκπρόσωπος της εταιρείας ΛΟΥΞ – χορηγός της διοργάνωσης)
 
Ο Θ. Δούρος εκ μέρους της εταιρείας DUR (χορηγός P.I.C.K.) αναφέρθηκε στο γενικότερο περιβάλλον που επικρατεί. Τόνισε ότι στην περίπτωση του P.I.C.K. η απόφαση να υποστηρίξει τον θεσμό για το Καρτ ελήφθη σε διάστημα 3-4 λεπτών, καθώς εκτιμήθηκαν άμεσα τα οφέλη που προκύπτουν για την περιοχή και για την εταιρεία. Μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους εντυπώσεις από την περσινή διοργάνωση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η φετινή θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένη.
Οι εκπρόσωποι των αθηναϊκών ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να δουν στιγμιότυπα από το 1ο P.I.C.K. με τους κατάμεστους από θεατές δρόμους της Πάτρας ενώ προβλήθηκε και το τηλεοπτικό σποτ της φετινής διοργάνωσης. Το ραντεβού των εκπροσώπων του Τύπου με τους διοργανωτές ανανεώθηκε για την Πάτρα στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2010.
 
Θεόδωρος Δούρος (εκπρόσωπος της εταιρείας DUR – χορηγός της διοργάνωσης)
pickpatras.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...