Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Opel Ενισχύει το Εργοστάσιο του Kaiserslautern Αναβάθμιση παραγωγής κινητήρων, αναδιοργάνωση παραγωγής εξαρτημάτων

Η Opel ενισχύει το εργοστάσιό της στο Kaiserslautern επεκτείνοντας την παραγωγή κινητήρων και αναδιοργανώνοντας τον τομέα παραγωγής εξαρτημάτων. Από το 2014 θα κατασκευάζει ετησίως 230.000 μονάδες μιας νέας γενιάς του επιτυχημένου 2.0 diesel που θα πληροί τις μελλοντικές αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές Euro 6 με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 και υψηλές τιμές ισχύος και ροπής. Τους νέους κινητήρες θα χρησιμοποιήσουν επίσης το κορυφαίο Opel Insignia και η επόμενη γενιά του πολυμορφικού Zafira. Στο Kaiserslautern θα ξεκινήσει η παραγωγή κινητήρων με την εφαρμογή ενός συστήματος λειτουργίας σε 3 βάρδιες.

Για την παραγωγή εξαρτημάτων, το εργοστάσιο θα εγκαταστήσει νέα μηχανήματα πρεσών και νέο εξοπλισμό συγκόλλησης. Στο Kaiserslautern η Opel θα κατασκευάζονται επίσης εξαρτήματα για την παραγωγή της επόμενης γενιάς...
Zafira.

Διπλασιάζοντας τη δυναμικότητα των πρεσών και αυξάνοντας ανάλογα την παραγωγή εξαρτημάτων, το εργοστάσιο του Kaiserslautern θα προμηθεύει με εξαρτήματα όλα τα εργοστάσια συναρμολόγησης της Opel στο μέλλον. Το πρόγραμμα παραγωγής περιλαμβάνει κινητήρες, πρεσαριστά μεταλλικά εξαρτήματα, αλουμινένια καπό, εξαρτήματα πλαισίου και υπομονάδες αμαξωμάτων. «Οι νέες παραγγελίες παραγωγής ενισχύουν σημαντικά τη δραστηριότητα του Kaiserslautern ως κέντρου παραγωγής εξαρτημάτων για το Ευρωπαϊκό παραγωγικό δίκτυο της Opel» λέει ο Reinald Hoben, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκής Παραγωγής της Opel.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του εργοστασίου του Kaiserslautern, Alfred Klingel, μιλά με ενθουσιασμό για τη νέα επένδυση. «Εξασφαλισμένη παραγωγή κινητήρων, νέες παραγγελίες εξαρτημάτων και η εξέλιξη του εργοστασίου ως κέντρου εξαρτημάτων είναι κάτι που ανέκαθεν ζητούσαμε: το Opel Kaiserslautern θα έχει λαμπρό μέλλον».

Το εργοστάσιο του Kaiserslautern ιδρύθηκε το 1966 και έχει ανθρώπινο δυναμικό 3.100 εργαζομένων. Διευθυντής του εργοστασίου είναι ο Anja Kleyboldt.
[GM MEDIA]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...